Toiletkummen er et af de steder de færreste har lyst til at have hænderne nede i, i for lang tid af gangen. Det er dog nogle gange nødvendigt at gøre toiletkummen rent, hvis man vil slippe for kalk, okker og en halvtrist farve i toilettet. Der er dog én metode der er mere effektiv end alle de andre husmoderlige tricks, som florerer i det ganske land.

Rent toilet

For at sikre at dit toilet altid er skinnende rent, skal du gøre brug af en gammel effektiv dansk opfindelse. Der er tale om en lille gummiballon og noget afkalkningsmiddel. Gummiballonen skal sikre at afkalkningsmidlet ikke løber ud af kummen før det har haft tid til at virke. Gummiballonen placeres i bunden af toilettet, så den tilstopper vandlåsen og herigenn

em forhindrer rensemidlet i at løbe ud. Når toilettet er tilstoppet af ballonen trykker du på det lille skyl og lader kummen fyldes med vand. Herefterhælder du 0,25 liter af det medfølgende toiletrensemiddel i kummen.

Tilsæt varmt vand

Hvis du tilsætter varmt vand i kummen, så vandet bliver lunt, gør dette rensemidlet ekstra effektivt. For at få det mest tilfredsstillende resultat skal blandingen have lov at virke i mindst en halv time. Alt afhængig af hvor meget kalk der skal fjerne, kan det være en god ide, at lade blandingen stå i et døgn. Herefter tages luften ud af ballonen og toilettet skulle nu gerne skinne som nyt.

Du kan finde Toiee gummiballonen og det tilhørende rensemiddel her. 

About the author