Så nemt får du en ny terrasse

Så nemt får du en ny terrasse

Træt af at skride på glat træværk? Da er tiden inde for at gøre noget med det.

Man kan ikke se det så godt hvis du ikke giver din terrasse en forårsrengøring. Man du man kan tydelig mærke det. Du vil kunne mærke at terrassen føles glat, specielt efter at det lige har regnet eller tidlig om morgenen når det fortsat er fugtig.

– Hvis du lader terrassen være uden pleje i flere år vil træet blive råddent, og eneste løsning på det problem er at skifte brædderne – Hvilket er dyrt og tager tid.

 

Følg denne fremgangsmåde:

Proceduren er meget nem:

  1. Gør terrassebrædderne fugtige
  2. Påfør terrasserens ( du kan med fordel bruge en sprøjte)
  3. Skrub med en kost, den må gerne være halvgrov og spul av
  4. Det kan tage flere dage før terrassen er helt tør igen afhængig av været. Men når terrassen har blevet helt tør kan du påføre ønsket behandling.

Du kan behandle terrassen med olie eller terrassebejdse. En olie vil normalt holde i 1 år før du må give den en ny omgang. Det anbefales derfor at bruge en bejdse, den er lidt dyrere med vil normalt holde i 3 år. En bejdse vil samtidig beholde den flotte struktur som er i træværket.

 

Du behøver:

·      Terrasserens

·      Malingsrulle

·      Forlængerskaft (anbefales)

·      Kost med korte hår (halvgrov)

·      Anbefales: terrassebleger

·      Anbefales: Terrassebejdse eller olie. Men andre behandlinger kan også bruges.

 

Alternativ ved virkelig slidt terrasse:

Hvis din terrasse er virkelig slidt eller bare er fuld af maling og bejdse – som du vil skifte ud, kan det det være smart at slibe den ned. Det er ikke en så krævende job som det kan høres ud som.

Du kan gøre det hele selv, og man kan leje slibeudstyr hos de fleste byggemarkeder til en rimelig pris. Hele operationen vil du kunne klare på en dag. Her er det bare at følge med på hvordan været bliver  – det skal være helt tørt når du går i gang med behandlingen og holde sig tørt til du har givet brædderne ønsket behandling.

About the author