Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Ventilation og Klima

Skal du i gang med et gør-det-selv projekt? Så kan du her finde et stort udvalg af ventilation og klima fra de mest anerkendte og troværdige byggemarkeder. Her har vi indhentet priser på ventilation og klima fra de største producenter som giver dig mest for pengene og er testvindende. Prisbyg har samlet ventilation og klima fra kvalitetssikrede online byggemarkeder som alle har gennemgået en kvalitetssikring af Prisbyg’s prisnørder. Du finder på Prisbyg, ventilation og klima som passer til alle dine arbejdsopgaver. Find dine artikler på Prisbyg.dk så kan du selv vælge om du vil spare tid eller penge ved enten at handle hos nogle af vores onine eller fysiske byggecentre. Du finder et kæmpe udvalg af relaterede varer som kan bruges til dit husprojekt. Måske kan varerne her være det du har brug for til dit gør-det-selv byggepriojekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, så varierer priserne ventilation og klima ofte mere end 50% og du kan på Prisbyg.dk selv afgøre om det er tilgængelighed, pris eller leverandørtid, som skal bestemme hvor du køber ventilation og klima.

903 Produkter

DUKA Overgangsstykke type 3 til aftræksrør - 100x150 mm

DUKA Overgangsstykke type 3 Anvendes til 100x150 mm aftræksrør. Drejes sammen med andet overgangsstykke med et klik-sytem. Husk altid at tætne med lim eller silikone ved samlinger. Farve: Sort Dimension: 100x150 mm

Anbefalet
Wood-Online.dk 31,98 kr.

Jalousirist Duka 20x20cm galv.

Duka jalousirist galv. stål til murværk. Flad model fremstillet i galvaniseret stål, og monteret med insektnet. Nem montage med 4 skruer.

Anbefalet
Byghjemme.dk 108,00 kr.

Jalousirist Duka 20x20cm hvidlakeret

Duka jalousirist hvidlak. stål til ydermur. Flad model fremstillet i galvaniseret stål, og monteret med insektnet. Nem montage med 4 skruer.

Anbefalet
Byghjemme.dk 140,00 kr.

DUKA Overgangsstykke type 1 - 133 mm/140 mm/152 mm

Overgangsstykke type 1 Overgangsstykke med 3 dimensioner. Afskær/sav overgangsstykket til den dimension der skal bruges. Drejes sammen med andet overgangsstykke med et klik-sytem. Husk altid at tætne med lim eller silikone ved samlinger. Farve: Hvid Dimension: Ø133 mm/Ø140 mm/Ø152 mm

Anbefalet
Byghjemme.dk 38,95 kr.
Viser 10 ud af 903 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre