Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Urinal

Mangler du materialer for at færdiggøre dit byggeprojekt? Så kan du finde et komplet sortiment af urinal fra mange af de mest pålidelige og billige byggecentre. Her finder du de bedste priser og tilbud på urinal fra de mest kendte mærker som de professionelle bruger og er billigst. Prisbyg har samlet urinal fra online og fysiske webshops med byggematerialer som alle har gennemgået en kvalitetssikring af Prisbyg’s specialister. Du finder på Prisbyg, urinal som passer til alle dine arbejdsopgaver. Find dine byggevarer på Prisbyg.dk så vælger du selv om du vil spare penge eller tid ved at handle hos vores online eller fysiske forhandlere. Du finder et stort udvalg af øvrige varer du mangler til dit byggeprojekt. Måske kan byggematerialerne her opfylde det du har brug for til dit gør-det-selv priojekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, er priserne svingende urinal på op til 40-50% og du kan på Prisbyg.dk selv beslutte om det er tilgængelighed, pris eller leverandørtid, som skal bestemme hvor du køber urinal.

Producenter
 • Falcon (4)
 • Grohe (2)
 • Gustavsberg (1)
 • Ifö (12)
 • Ikke angivet (6)
 • Laufen (2)
Forhandlere
 • Billigvvs.dk (3)
 • ELVVS.dk (15)
 • VVS.dk (8)
 • VVSGiganten.dk (13)
 • Wupti.dk (1)
Pris63,00 kr. - 15295,00 kr. 63,00 kr. 15 295,00 kr.
Nulstil filtre

28 Produkter

Aqua Stopventil 1/2 M/overdel 30 T/urinal

QUA – selvlukkende ligeløbsventil DN 15 for urinalrender, til frembygning. Med indvendigt gevind i begge ender. Tilsluttes koldt vand. Automatisk, stempelløst system, der lukker uden tilbageslag og automatisk vandstop efter hver betjening. Justerbar åbningstid.

Anbefalet
VVS.dk 1 988,75 kr.

Aqua Skylleventil til urinal M/15mm Afgangsrør

QUA – selvlukkende ligeløbsventil DN 15 for urinalrender, til frembygning. Med indvendigt gevind i begge ender. Tilsluttes koldt vand. Automatisk, stempelløst system, der lukker uden tilbageslag og automatisk vandstop efter hver betjening. Justerbar åbningstid.

Anbefalet
VVS.dk 1 226,75 kr.

Waterless spærrevæske 1 liter

Waterless spærrevæske 1000ml., er en antiseptisk og biologisk nedbrydelig olie. Væsken flyder øverst i siphonen og spærre for urin lugten. Væsken er med vanilje/citrus duft.

Anbefalet
ELVVS.dk 185,00 kr.

Waterless rengøringsmiddel 1000 ml

Waterless rengøringsmiddel 1000ml. Urinalet skal rengøres hver dag. Det anbefales, at man vasker urinalet indvendigt og udvendigt med en klud, som er vredet i sæbevand. Sprøjt derefter rengøringsmidlet på, og lad det sidde lidt. Aftør deref...ter urinalet ind- og udvendigt. Hæld ikke...

Anbefalet
ELVVS.dk 63,00 kr.

Viser 10 ud af 28 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre