Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Koblingsdåse

Skal du i gang med et gør-det-selv projekt? Så kan du finde et generøst udvalg af koblingsdåse fra de mest anerkendte og troværdige byggemarkeder. Vi har koblingsdåse fra de anerkendte producenter som de professionelle bruger og er billigst. Prisbyg har samlet koblingsdåse fra troværdige og gode online byggemarkeder som er blevet godkendt af Prisbyg´s prisnørder. Du finder på Prisbyg, koblingsdåse der kan bruges til lige dine byggeprojekter. Find dine materialer på Prisbyg.dk så kan du selv vælge om du vil spare tid eller penge ved at handle hos vores onine eller fysiske byggecentre. Du finder et kæmpe udvalg af relaterede varer til dit byggeprojekt. Muligvis kan materialerne her opfylde det som du står og mangler til dit istandsættelses projekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, svinger priserne koblingsdåse på op til 40-50% og du kan på Prisbyg.dk selv bestemme om det er pris, tilgængelighed eller leverandørtid, som skal bestemme hvor du køber koblingsdåse.

Producenter
  • ROTH (4)
  • Uponor (4)
  • Wavin (1)
Forhandlere
  • Billigvvs.dk (4)
  • ELVVS.dk (18)
  • VVSGiganten.dk (1)
  • Wattoo.dk (4)
Pris68,00 kr. - 325,00 kr. 68,00 kr. 325,00 kr.
Nulstil filtre

18 Produkter

1/2" x 15 mm Koblingsdåse dobbelt mur QuickBox Roth

Roth Quickbox 15 mm. dobbeltdåse til mur/væg Koblingsdåsen er produceret i gennemsigtig helstøbt plast med præmonteret messingvinkel og trykprøvningsprop. Leveres med gummitætning mellem koblingsdåse og tomrøret. TT Indstikskoblingen sikr...er en hurtig og sikker samling. Mål: Højde 88 mm. Min./...

Anbefalet
Billigvvs.dk 275,00 kr.

15 mm x 1/2" Koblingsdåse enkelt Uponor

Produceret af afzinkningsfri messing. Quick & Easy koblingssystem må kun anvendes sammen med Wirsbo-Pex-rør, Wirsbo-Evalpex-rør og Wirsbo-Combipex Q&E-rør. Delbar for at lette montage. Til mur-, gips- Og pladevæg. Komplet med Q&E ring.

Anbefalet
ELVVS.dk 135,00 kr.

Viser 10 ud af 18 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre