Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Radiator

Skal du renovere huset selv? Så kan du her finde et stort udvalg af radiator fra de mange byggemarkeder i Danmark. Her finder du de bedste priser og tilbud på radiator som kommer fra de anerkendte mærker som er bedst kvalitet og er testvindende. Prisbyg har samlet radiator fra troværdige og gode online byggemarkeder der er godkendt af vores dygtige specialister. På Prisbyg finder du radiator der kan bruges til lige dine byggeprojekter. Find dine byggevarer på Prisbyg.dk så vælger du selv om du vil spare penge eller tid ved enten at handle hos nogle af vores webbutikker eller byggemarkeder. Du finder et kæmpe sortiment af tilbehør som kan bruges til dit renoveringsprojekt. Måske kan materialerne her være det du har brug for til din nye renovering. Som du kan se på Prisbyg.dk, så varierer priserne radiator på op til 45-60% og du kan på Prisbyg.dk selv afgøre om det er tilgængelighed, pris eller leverandørtid, som skal bestemme hvor du køber radiator.

2642 Produkter

Følerelementer RA 2990

RA 2990-følerelementet har snap tilslutning for enkel montage, frostsikring og mulighed for at blokere og begrænse temperaturindstillingen.

Anbefalet
DBVVS.dk 125,00 kr.

Følerelement til FJVR

Returløbstermostat FJVR regulerer automatisk returløbstemperaturen fra radiatorer, konvektorer, mindre gulvvarmekredse m.m.

Anbefalet
DBVVS.dk 190,00 kr.

Riorad 555PK1/11 0400 mm 12 Sektioner

Rio Radiator PK1 555/400mm. Mål: H: 555mm, L: 400mm, D: 49mm, D(Fra væg til anboring): 59mm. Centerafstand: 500mm. Ydelse 70/40/20 gr.: 209 W. Sektionsantal: 12. Med én profilleret frontplade, konvektor og 4x1/2" anboringer.

Anbefalet
Bygmax.dk 322,00 kr.
Viser 10 ud af 2642 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre