Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Badeværelse > Brusebatterier > Mora

Skal du i gang med et gør-det-selv projekt? Så kan du finde et komplet sortiment af badeværelse > brusebatterier > mora fra de mange byggemarkeder i Danmark. Vi har badeværelse > brusebatterier > mora som kommer fra de anerkendte mærker som er bedst i test og er billigst. Prisbyg har samlet badeværelse > brusebatterier > mora fra online og fysiske webshops med byggematerialer der er godkendt af vores dygtige specialister. På Prisbyg finder du badeværelse > brusebatterier > mora der kan bruges til lige dine byggeprojekter. Find dine artikler på Prisbyg.dk så vælger du selv om du vil spare penge eller tid ved at handle hos vores fysiske eller online byggemarkeder. Du finder et kæmpe udvalg af relaterede produkter som kan bruges til dit gør-det-selv projekt. Måske kan byggematerialerne her opfylde det du har brug for til dit gør-det-selv byggepriojekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, svinger priserne badeværelse > brusebatterier > mora ofte mere end 50% og du kan på Prisbyg.dk selv beslutte om det er pris, tilgængelighed eller leverandørtid, som skal bestemme hvor du køber badeværelse > brusebatterier > mora.

Forhandlere
  • Bygmax.dk (2)
  • VVS.dk (6)
  • VVSGiganten.dk (1)
Pris1297,00 kr. - 2249,00 kr. 1 297,00 kr. 2 249,00 kr.
Nulstil filtre

6 Produkter

Mora MMIX T5 termostat

Mora MMIX kombinerer et formsmukt og ergonomisk design med et energieffektivt indre. Designet er præget af en kærtegnende bølgende geometri og formidler en tidløs og sammenhængende stil gennem hele serien. Vores unikke miljøkoncept EcoSafe™... ligger til grund for udviklingsarbejdet og bidrager til et lavt...

Anbefalet
Bygmax.dk 1 362,00 kr.

Mora Rexx T5 Brusebatteri m/Termostat, Krom

Mora Rexx T5 Brusebatteri, med Termostat, Krom. Uden Rosetter. Til bruser. Med keramisk tætning. Kompenserer for temperatur- og trykvariationer. Med afgang opad. Skoldningssikring v/38°C. G ½". 150-153 c/c

Anbefalet
VVS.dk 2 249,00 kr.

Mora Cera Brusebatteri m/Termostat, u/Rosetter

Mora Cera er en moderne brusertermostat som lever helt op til tidens krav om driftsikkerhed, funktion og kvalitet. Der er monteret en skoldningssikring som sikrer at børn ikke risikerer at blive skoldet af det varme vand når de leger i badet.

Anbefalet
VVS.dk 1 442,00 kr.

Mora Cera termostatarmatur T4

Termostatarmatur Mora Cera t4 til bruser. Kompenserer for temperatur- og trykvariationer. Skoldningssikring v/38°C og v/42°C. eco stop 6 l/min ved 3 bar. g ½" 150-153 c/c. Ekstra brugervenlige greb, godkendt af svenska reumatikerförbundet.

Anbefalet
VVS.dk 1 297,96 kr.

Viser 6 ud af 6 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre