Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Værktøjsbælte

Mangler du det sidste for at gå i gang med dit projekt? Så kan du finde et generøst udvalg af værktøjsbælte fra de mest anerkendte og troværdige byggemarkeder. Her finder du de bedste priser og tilbud på værktøjsbælte fra de mest kendte mærker som er bedst i test og er billigst. Prisbyg har samlet værktøjsbælte fra online og fysiske byggecentre som alle har gennemgået en kvalitetssikring af Prisbyg’s prisnørder. Du vil altid finde gode priser på værktøjsbælte der kan bruges til lige dine byggeprojekter. Find dine materialer på Prisbyg.dk så kan du selv vælge om du vil spare tid eller penge ved at handle hos vores onine eller fysiske byggecentre. Du finder et bredt sortiment af tilbehør til dit husprojekt. Muligvis kan materialerne i kategorien opfylde det du har brug for til dit gør-det-selv priojekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, er priserne svingende værktøjsbælte på op til 45-60% og du kan på Prisbyg.dk selv beslutte om det er pris, tilgængelighed eller leverandørtid, som skal bestemme hvor du køber værktøjsbælte.

Producenter
 • Bahco (1)
 • Mascot (1)
 • Raaco (20)
 • Senco (1)
 • Snickers (2)
 • Stanley (3)
 • Wera (3)
Forhandlere
 • Carl Ras (33)
 • Davidsen (1)
 • Homeshop.dk (1)
 • Optimera.dk (3)
 • Proshop (2)
 • Wattoo.dk (2)
Pris62,00 kr. - 930,00 kr. 62,00 kr. 930,00 kr.
Nulstil filtre

37 Produkter

Værktøjsholder 1/4 lomme m/låg

Raaco Tool fix. Med låg, 1/4". Til opbevaring af værktøj og tilbehør. Monteres sikkert på Tool Taco ved hjælp af en kraftig clip med lås.

Anbefalet
Optimera.dk 106,95 kr.

Værktøjs-bæreenhed WERA 2go 1

Wera 2go værktøjs-bæreenhed. Mobil værkstøjs-bæreenhed til alle Wera tasker og tekstilbokse med dobbelthæftende flader på bagsiden.

Anbefalet
Proshop 239,00 kr.

Værktøjsholder 1/2 Tool Fix

Raaco Tool fix. Unik effektiv holder til værktøj af enhver form og størrelse (max. Ø 30 mm). Tool Fix kan ved hjælp af det kraftige velcro monteres i Tool Taco og 1/2 Open Pouch. Leveres uden værktøj.

Anbefalet
Optimera.dk 166,95 kr.

Værktøjsboks WERA 2go 3

Wera 2go værktøjs-boks 3. Kan fyldes med værktøj og reservedele og kan sættes på Wera 2go bæreenhed og værktøjscontainer.

Anbefalet
Proshop 186,00 kr.

Raaco superclipssæt/hulplade

Raaco superclips startsæt til værkstedet. 4 stk. galv. hulplader. 38 stk. ass. Clips. 2 stk. fix small holder. Leveres uden værktøj.

Anbefalet
Davidsen 929,95 kr.

Værktøjsholder 1/2 åben lomme

Raaco Tool fix. Åben lomme, 1/2".Til opbevaring af værktøj og tilbehør. Kan kombineres med 1/2 Tool Fix eller boxxser 55 4x4. Monteres nemt på Tool Taco ved hjælp af 2 kraftige clips. Leveres uden værktøj.

Anbefalet
Carl Ras 166,25 kr.

Værktøjsholder 1/2 lomme m/låg

Raaco Tool fix. Med låg, 1/2". Til opbevaring af værktøj og tilbehør. monteres nemt på Tool Taco ved hjælp af 2 kraftige clips.

Anbefalet
Carl Ras 212,50 kr.

Værktøjsholder 1/4 Tool Fix

Raaco Tool fix. Unik effektiv holder til værktøj af enhver form og størrelse (max. Ø 30 mm). Tool Fix kan ved hjælp af det kraftige velcro monteres i Tool Taco og 1/4 Open Pouch. Leveres uden værktøj.

Anbefalet
Carl Ras 127,50 kr.

Værktøjsholder 1/4 åben lomme

Raaco Tool fix. Åben lomme, 1/4". Til opbevaring af værktøj og tilbehør. Kan kombineres med 1/4 Tool Fix. Monteres sikkert på Tool Taco ved hjælp af en kraftig clip med lås. Leveres uden værktøj.

Anbefalet
Carl Ras 130,00 kr.

Viser 10 ud af 37 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre