Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Værktøjsvogn

Skal du i gang med et gør-det-selv projekt? Så kan du finde et generøst udvalg af værktøjsvogn fra mange af de mest pålidelige og billige byggecentre. Her finder du de bedste priser og tilbud på værktøjsvogn fra de mest kendte mærker som de professionelle bruger og er kvalitetssikret. Prisbyg har samlet værktøjsvogn fra troværdige og gode online byggemarkeder som alle har gennemgået en kvalitetssikring af Prisbyg’s specialister. På Prisbyg finder du værktøjsvogn som passer til alle dine arbejdsopgaver. Find dine produkter på Prisbyg.dk så kan du selv vælge om du vil spare tid eller penge ved at handle hos vores onine eller fysiske byggecentre. Du finder et bredt sortiment af relaterede varer som kan bruges til dit renoveringsprojekt. Muligvis kan materialerne her være det du har brug for til din nye renovering. Som du kan se på Prisbyg.dk, så varierer priserne værktøjsvogn på omkring 50% og du kan på Prisbyg.dk selv afgøre om det er leverandørtid, tilgængelighed eller pris, som skal bestemme hvor du køber værktøjsvogn.

Producenter
  • Bahco (1)
  • Blika (8)
  • Gardena (1)
  • Güde (3)
  • Ravendo (8)
  • Stanley (2)
Forhandlere
  • 10-4 Byggecenter (8)
  • Bauhaus (3)
  • Multikøb.dk (12)
Pris360,00 kr. - 12779,00 kr. 360,00 kr. 12 779,00 kr.
Nulstil filtre

23 Produkter

STANLEY MOBIL VÆRKTØJSKASSE 2-I- 1

STANLEY mobil værktøjsvogn 2 i 1 Aftagelig værktøjskasse foroven med små opbevaringsrum. Aftagelig midtersektion til små dele og tilbehør. Opbevaringsrum i bunden med store 7" hjul.

Anbefalet
Bauhaus 360,00 kr.

BAGAGEVOGN SAMMENKLAPPELIG ALU 125 KG - RAVENDO

Bagagevogn sammenklappelig alu 125 kg - Ravendo Praktisk sammenklappelig bagagevogn i aluminium med en kapacitet på 125 kg. Bagagevognen måler blot 6,5 cm i sammenklappet tilstand, hvorfor den er nem at transportere og kræver begrænset opbevaringsplads. Produktinformation: Mål: 488 x 765/1.090 mm (B x H) Dybde, bæreplade: 280 mm Hjul: massiv 175...

Anbefalet
Bauhaus 799,00 kr.

Viser 10 ud af 23 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre