Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Teng Tools

Skal du renovere huset selv? Så kan du finde et komplet sortiment af teng tools fra de billigste forhandlere. Her finder du de bedste priser og tilbud på teng tools som kommer fra de anerkendte mærker som giver dig mest for pengene og er billigst. Prisbyg har samlet teng tools fra troværdige og gode online byggemarkeder der er godkendt af vores dygtige tilbudsjægere. Du finder på Prisbyg, teng tools der kan bruges til lige dine byggeprojekter. Find dine byggevarer på Prisbyg.dk så kan du selv vælge om du vil spare tid eller penge ved at handle hos vores webbutikker eller byggemarkeder. Du finder et kæmpe sortiment af relaterede varer til dit gør-det-selv projekt. Muligvis kan materialerne her opfylde det som du står og mangler til dit næste byggeprojekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, er priserne svingende teng tools ofte mere end 40% og du kan på Prisbyg.dk selv vælge om det er pris, tilgængelighed eller leverandørtid, som skal bestemme hvor du køber teng tools.

2 Produkter

Teng Tools Afisoleringstang CP55

Teng Tools afisoleringstang CP55 til hurtig og nem afisolering af kabler. - Kan afisolere ledninger i størrelserne: 0,2 og 6 mm². - Skævbider til op til 2 mm kabel.

Anbefalet
Dorch & Danola 159,00 kr.

Teng Tools Værktøjskasse TC806NF

Teng Tools Af rødlakeret stålplade. Udstyret med seks skuffer med kuglelejer (højde: 5 stk. 50 mm og 1 stk. 75 mm) og udtagelig topboks af plast med aluminiumhåndtag. Aflåseligt låg/forside, der dækker toppen af kassen og de udtrækkelige skuffer. Med kombinationslås. Kraftige bærehå...

Anbefalet
Dorch & Danola 1 995,00 kr.

Viser 2 ud af 2 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre