Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Håndslibepapir

Mangler du det sidste for at gå i gang med dit projekt? Så kan du finde et komplet sortiment af håndslibepapir fra forskellige forhandlere. Vi har håndslibepapir fra de anerkendte producenter som giver dig mest for pengene og er testvindende. Prisbyg har samlet håndslibepapir fra kvalitetssikrede online byggemarkeder der er godkendt af vores dygtige prisnørder. På Prisbyg finder du håndslibepapir som passer til alle dine arbejdsopgaver. Find dine produkter på Prisbyg.dk så vælger du selv om du vil spare penge eller tid ved at handle hos vores fysiske eller online byggemarkeder. Du finder et kæmpe sortiment af øvrige varer du mangler til dit husprojekt. Måske kan materialerne her være lige det som du står og mangler til dit gør-det-selv priojekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, svinger priserne håndslibepapir ofte mere end 40% og du kan på Prisbyg.dk selv afgøre om det er tilgængelighed, pris eller leverandørtid, som skal bestemme hvor du køber håndslibepapir.

Producenter
 • Bosch (9)
 • Festool (5)
Forhandlere
 • 10-4 Byggecenter (2)
 • Byghjemme.dk (2)
 • Bygxtra.dk (2)
 • Carl Ras (3)
 • Carls.nu (4)
 • Dorch & Danola (3)
 • Frishop.dk (2)
 • Homeshop.dk (6)
 • Proshop (2)
Pris3,00 kr. - 1080,00 kr. 3,00 kr. 1 080,00 kr.
Nulstil filtre

20 Produkter

Festool selvklæbende slibepapir SK D32/0 Granat

Festool selvklæbende slibepapir i en rulle, udførelsen Granat. Ideel til udbedring af lakfejl, nem og hurtig fjernelse af støvpartikler i klar lak eller dæklak. Kan anvendes til våd- og tørslibning. Højt arbejdstempo og perfekte resultater takket være konstant skæreydelse. Slibestedet er...

Anbefalet
Dorch & Danola 1 080,00 kr.

Slibepapir Gold 115mmx50mtr k1

Bosch sliberulle. Best for Wood. Velegnet til slibning af alle typer træ, spån- og byggeplader og metal. Leveres i rulle á 50 mtr.

Anbefalet
Proshop 361,00 kr.

Festool slibeklods HSK-D 150 H 495966

Festool slibeklods HSK-D 150 H er en hård slibeklods til grov-, mellem- og finslibning med ø 150 mm sliberondeller i alle mærker med velcro. Til hurtig manuel slibning af udvendige og indvendige kanter og til manuel slibning af overflader eller rundinger. Tekniske data Til fastspænding af StickFix sliberondeller Ø 150 mm Slibeklods...

Anbefalet
Dorch & Danola 170,00 kr.

Slibeklods i kork til håndslibning - 70 x 93 x 30 mm

Kork slibeklods Slibeklods af natur kork Mål 70x93x30mm Leveres enkeltvis Slibekork anvendes til alle typer af håndslibning, såsom møbler, træ bordplader og andet. Slibeklodsen giver dig kontrol over dit slibearbejde og gør arbejdet nemmere og hurtigere.

Anbefalet
Carls.nu 50,00 kr.

Viser 10 ud af 20 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre