Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Hobbykniv

Mangler du det sidste for at gå i gang med dit projekt? Så kan du finde et komplet sortiment af hobbykniv fra de billigste forhandlere. Her har vi indhentet priser på hobbykniv fra de anerkendte producenter som de professionelle bruger og er billigst. Prisbyg har samlet hobbykniv fra kvalitetssikrede webshops med byggematerialer der er godkendt af vores dygtige fagfolk. På Prisbyg finder du hobbykniv der kan bruges til lige dine byggeprojekter. Find dine produkter på Prisbyg.dk så vælger du selv om du vil spare penge eller tid ved at handle hos vores onine eller fysiske byggecentre. Du finder et kæmpe udvalg af øvrige varer som kan bruges til dit renoveringsprojekt. Måske kan varerne her være lige det som du står og mangler til dit næste byggeprojekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, svinger priserne hobbykniv ofte mere end 30% og du kan på Prisbyg.dk selv vælge om det er tilgængelighed, pris eller leverandørtid, som skal bestemme hvor du køber hobbykniv.

Producenter
  • Irwin (6)
  • Millarco (3)
Forhandlere
  • 10-4 Byggecenter (5)
  • Billigvvs.dk (3)
  • Byghjemme.dk (4)
  • Bygxtra.dk (4)
  • Frishop.dk (4)
  • Homeshop.dk (3)
  • Wood-Online.dk (5)
Pris15,00 kr. - 100,00 kr. 15,00 kr. 100,00 kr.
Nulstil filtre

9 Produkter

Hobbykniv Irwin PRO ENTRY 18

En populær kniv med selvlåsende bladjustering og en aftagelig endelukning, som kan bruges til at knække et brugt skær af. Leveres i borddisplay om 24stk.

Anbefalet
Frishop.dk 15,90 kr.

Hobbykniv Irwin PROTOUCH KNÆK-AF 18mm m/låseskrue

En alsidig, kraftig kniv med manuel skruefastgørelse i spidsen, så brugeren kan sikre, at klingen sidder korrekt. Denne kniv omfatter også automatisk indføring af bladet, magasin til opbevaring af tre ekstra blade, holdbart aluminiumdesign med rustfrit magasin, hængslet endelukning og ProTouch-greb for mere sikker og behagelig hå...

Anbefalet
Frishop.dk 95,00 kr.

Hobbykniv Irwin PRO ENTRY 9

En populær kniv med selvlåsende bladjustering og en aftagelig endelukning, som kan bruges til at knække et brugt skær af. Leveres i borddisplay om 24stk.

Anbefalet
Wood-Online.dk 24,38 kr.

Hobbykniv Irwin PRO TOUCH M/FORSKYDLIGT BLAD

En kniv med mange funktioner, herunder tilbageføring og hurtigt bladskift, som gør det let at fjerne og vende bladet uden at åbne kniven. Andre funktioner omfatter brugervenlig indføring, gnidningsfri tilbageføring i tre trin ved forskellige skæredybder, praktisk opbevaring af fem ekstrablade, magnetisk klingeholder, optimeret skæ...

Anbefalet
Frishop.dk 100,00 kr.

Viser 9 ud af 9 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre