Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Hæftepistol

Mangler du det sidste for at gå i gang med dit projekt? Så kan du finde et komplet sortiment af hæftepistol fra forskellige forhandlere. Vi har hæftepistol fra de mest kendte mærker som er bedst i test og er kvalitetssikret. Nooda har samlet hæftepistol fra kvalitetssikrede forhandlere der er godkendt af vores dygtige prisjægere. Du finder på Nooda, hæftepistol som passer til alle dine arbejdsopgaver. Find dine produkter på Nooda.dk så vælger du selv om du vil spare penge eller tid ved at handle hos vores online eller fysiske forhandlere. Du finder et bredt sortiment af relaterede produkter til dit byggeprojekt. Måske kan byggevarerne her være lige det som du står og mangler til dit næste byggeprojekt. Som du kan se på Nooda.dk, svinger priserne hæftepistol ofte mere end 50% og du kan på Nooda.dk selv bestemme om det er tilgængelighed, pris eller leverandørtid, som skal bestemme hvor du køber hæftepistol.

3 Produkter

Rapid Hæftepistol R33 i metal

Rapid Hæftepistol R33 Robust hæftepistol i stål, der opfylder kravene til et professionelt værktøj.MetalMed regulerbar slagstyrkeKlammestørrelse 13/6-14 mm Er egnet til hæftning af kraftige materialer, som kræver lange hæfteklammer.

Anbefalet
ELVVS.dk 447,00 kr.

Rapid regulerbar Hæftepistol R34

Robust hæftepistol i stål, der opfylder kravene til et professionelt værktøj. Pistolen har regulerbar slagstyrke og er egnet til hæftning af kraftige materialer, der kræver lange hæfteklammer. Klammestørrelse 140/6-14 mmRegulerbar slagstyrke

Anbefalet
ELVVS.dk 443,00 kr.

Viser 3 ud af 3 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre