Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Tømmerblyanter

Skal du renovere huset selv? Så kan du finde et generøst udvalg af tømmerblyanter fra forskellige forhandlere. Her har vi indhentet priser på tømmerblyanter som kommer fra de anerkendte mærker som er bedst kvalitet og er testvindende. Prisbyg har samlet tømmerblyanter fra troværdige og gode forhandlere der er godkendt af vores dygtige fagfolk. Du vil altid finde gode priser på tømmerblyanter som passer til alle dine arbejdsopgaver. Find dine materialer på Prisbyg.dk så vælger du selv om du vil spare penge eller tid ved enten at handle hos nogle af vores webbutikker eller byggemarkeder. Du finder et kæmpe sortiment af relaterede varer til dit gør-det-selv projekt. Muligvis kan byggematerialerne her være det du har brug for til dit næste byggeprojekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, svinger priserne tømmerblyanter på op til 40-50% og du kan på Prisbyg.dk selv bestemme om det er pris, tilgængelighed eller leverandørtid, som skal bestemme hvor du køber tømmerblyanter.

Producenter
  • HS - (Edma, Peddinghaus, BMI, CFH) (2)
  • Hultafors (3)
  • Probuilder (1)
Forhandlere
  • 10-4 Byggecenter (1)
  • Dorch & Danola (5)
  • Johannes Fog (1)
  • Multikøb.dk (1)
Pris6,00 kr. - 72,00 kr. 6,00 kr. 72,00 kr.
Nulstil filtre

7 Produkter

Tømrerblyant Hultafors SNP 24 BLUE

Tømrerblyant fremstillet i lindetræ med middelhårdt bly (HB), sikrer optimal funktion på træ, gips og andre bløde materialer.

Anbefalet
10-4 Byggecenter 9,95 kr.

EXPERT tømrerblyant 240mm HB 12 stk. i box

EXPERT tømrerblyanter i professionel kvalitet - som er nem at spidse uden stiften knækker. Expert tømrerblyanter leveres i en praktisk plast box med 12 stk. i. Sæt med tømrerblyanter i høj kvalitet. Velegnet til træ, gips og andre bløde overflader.

Anbefalet
Dorch & Danola 72,00 kr.

Hultafors værkstedsblyant VEP 175 H

Hultafors værkstedsblyanter er sekskantet og er fremstilles af lindetræ, som gør dem lette at spidse, og med bly af høj kvalitet for optimal anvendelse. Leveres i papiræske med 12 blyanter. Art.nr. 13011-0109 Hultafors Nr. VEP 175 H Længde mm 175 Hårdhed Medium H Antal pr. pakke...

Anbefalet
Dorch & Danola 49,00 kr.

EXPERT tømrerblyant 240mm HB

EXPERT tømrerblyanter i professionel kvalitet - som er nem at spidse uden stiften knækker. Velegnet til træ, gips og andre bløde overflader.

Anbefalet
Dorch & Danola 6,25 kr.

Hultafors tømrerblyant blå

Hultafors tømrerblyant ovale er fremstillet i lindetræ med middelhårdt bly (HB), sikrer optimal funktion på træ, gips og andre bløde materialer. Blyanten er nem at spidse, da lindetræ er en blød træsort med få tværgående fibre. Tekniske data Art.nr. 3929-0200 Hultafors nr. 24...

Anbefalet
Dorch & Danola 8,00 kr.

Viser 7 ud af 7 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre