Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Multidetektor

Skal du renovere huset selv? Så kan du finde et generøst udvalg af multidetektor fra mange af de mest pålidelige og billige byggecentre. Vi har multidetektor fra de mest kendte mærker som er bedst kvalitet og er kvalitetssikret. Prisbyg har samlet multidetektor fra troværdige og gode webshops med byggematerialer der er godkendt af vores dygtige eksperter. Du vil altid finde gode priser på multidetektor der kan bruges til lige dine byggeprojekter. Find dine byggevarer på Prisbyg.dk så kan du selv vælge om du vil spare tid eller penge ved at handle hos vores webbutikker eller byggemarkeder. Du finder et kæmpe udvalg af relaterede produkter som passer lige til dit husprojekt. Muligvis kan materialerne her være det som du står og mangler til dit istandsættelses projekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, er priserne svingende multidetektor ofte mere end 30% og du kan på Prisbyg.dk selv beslutte om det er tilgængelighed, pris eller leverandørtid, som skal bestemme hvor du køber multidetektor.

3 Produkter

Multidetektor Bosch PMD 10

Med denne multidetektor kan du let finde de mest almindelige skjulte objekter i forbindelse med renoveringsarbejde og boligindretning. Den sikrer en praktisk og nem afmærkning af detekterede punkter og har fuldautomatisk kalibrering. Tekniske specifikationer:

Anbefalet
Homeshop.dk 718,50 kr.

Bosch Multidetektor Pdo 6

Digital detektor PDO 6 Driftsikker pejling med en detektionsdybde på op til 6 cm  Finder metaller og strømførende ledninger

Anbefalet
Homeshop.dk 597,13 kr.

Viser 3 ud af 3 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre