Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Dyknagle

Mangler du materialer for at færdiggøre dit byggeprojekt? Så kan du finde et generøst udvalg af dyknagle fra de billigste forhandlere. Her har vi indhentet priser på dyknagle som kommer fra de anerkendte mærker som er bedst kvalitet og er kvalitetssikret. Prisbyg har samlet dyknagle fra online og fysiske webshops med byggematerialer der er godkendt af vores dygtige fagfolk. På Prisbyg finder du dyknagle som passer til alle dine arbejdsopgaver. Find dine byggevarer på Prisbyg.dk så kan du selv vælge om du vil spare tid eller penge ved enten at handle hos nogle af vores fysiske eller online byggemarkeder. Du finder et kæmpe sortiment af relaterede produkter til dit renoveringsprojekt. Muligvis kan byggevarerne her være lige det som du står og mangler til dit istandsættelses projekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, er priserne svingende dyknagle ofte mere end 50% og du kan på Prisbyg.dk selv bestemme om det er leverandørtid, tilgængelighed eller pris, som skal bestemme hvor du køber dyknagle.

Forhandlere
  • Carl Ras (6)
  • ELVVS.dk (2)
  • Multikøb.dk (5)
  • Optimera.dk (6)
Pris25,00 kr. - 443,00 kr. 25,00 kr. 443,00 kr.
Nulstil filtre

11 Produkter

Splituddriversæt Stanley 6 stk

Stanley splituddriversæt 6 dele, nr. 4-18-226. Helsmedet hærdet stål for øget styrke og holdbarhed. Pulverlakeret overfladebehandlet for at øge synligheden. One-piece smedet konstruktion for styrke.

Anbefalet
ELVVS.dk 84,00 kr.

Dyknaglesæt Stanley Dynagrip 0

Stanley dyknaglesæt Dynagrip 3 dele, nr. 0-58-930. I hærdet stål for lang levetid. Med komfortabelt riflet stødabsorberende Dynagrip skaft med lang, blankslebet spids. Bestående af størrelserne 0,8-1,6-2,4 mm.

Anbefalet
Carl Ras 186,25 kr.

Viser 10 ud af 11 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre