Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Jordstamper

Skal du renovere huset selv? Så kan du her finde et stort udvalg af jordstamper fra de billigste forhandlere. Her finder du de bedste priser og tilbud på jordstamper som kommer fra de anerkendte mærker som er bedst i test og er billigst. Prisbyg har samlet jordstamper fra kvalitetssikrede forhandlere der er godkendt af vores dygtige tilbudsjægere. Du vil altid finde gode priser på jordstamper til alle behov. Find dine produkter på Prisbyg.dk så kan du selv vælge om du vil spare tid eller penge ved enten at handle hos nogle af vores fysiske eller online byggemarkeder. Du finder et bredt sortiment af relaterede produkter til dit husprojekt. Muligvis kan byggevarerne her opfylde det som du står og mangler til dit istandsættelses projekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, svinger priserne jordstamper ofte mere end 50% og du kan på Prisbyg.dk selv bestemme om det er leverandørtid, tilgængelighed eller pris, som skal bestemme hvor du køber jordstamper.

Producenter
 • Andet (1)
 • Eskimo (1)
 • Freund (5)
 • Gardena (14)
 • Gardol (8)
 • Texas (2)
 • Weibulls (3)
 • Wolf Garten (16)
Forhandlere
 • Bauhaus (53)
 • ELVVS.dk (1)
 • Multikøb.dk (3)
Pris10,00 kr. - 1049,00 kr. 10,00 kr. 1 049,00 kr.
Nulstil filtre

56 Produkter

LØGBAKKE PLAST GRØN 1 STK. - WEIBULLS

Løgbakke plast grøn 1 stk. - Weibulls Løgbakken er en simpel måde at få en smuk løgplantning i din have. Løgbakken gør det utrolig nemt at flytte løgene uden at beskadige dem. Når blomsterne begynder at visne, graves kurven op og flyttes...

Anbefalet
Bauhaus 10,00 kr.

TRÆK-HAKKEJERN HU-M 15 MULTI-STAR - WOLF GARTEN

Effektivt hakkejern med ekstra skarp, udskiftelig klinge fra Wolf Garten. Hakkejernet giver dig optimal fleksibilitet, så du kan luge tæt mellem planter og rækker. Hakkejernet monteres for enden af ZM 150-aluskaftet i samme serie.

Anbefalet
Bauhaus 38,99 kr.

STRØVOGN 15 L - FREUND

Strøvogn 15 L - Freund Denne strøvogn fra Freund har trinløs regulering og en spredningskapacitet på 2-3 m eter. Strøvognen er ideel til det lidt mere ambitiøse jordbrug. Håndtaget gør det muligt øjeblikkeligt at standse spredningen. Strøvognen kan også anvendes i forbindelse med...

Anbefalet
Bauhaus 499,95 kr.

HAKKEJERN HW-M 15 MULTI-STAR - WOLF GARTEN

Effektivt hakkejern fra Wolf Garten med skarp, udskiftelig klinge. Hakkejernet er dit bedste redskab til lugning og løsning af jord i bed og i haven. Jernet monteres for enden af ZM 150-aluskaftet fra Wolf Garten.

Anbefalet
Bauhaus 41,99 kr.

HÅNDHAKKE 2-TANDET - FREUND

Denne håndhakke fra Freund Victoria er både en kultivator med to tænder og et hjerteformet lugejern. Dermed er håndhakken perfekt til præcisionsarbejde i dit bed!

Anbefalet
Bauhaus 74,95 kr.

HYPPEPLOV 20 CM - TEXAS

20 cm hyppeplov fra Texas, der kan anvendes til at hyppe jord op omkring gulerødder, kartofler eller ligende rodfrugter. Passer til fræsere med 10" hjul.

Anbefalet
Bauhaus 309,95 kr.

PLÆNELUFTER 21 TÆNDER SORT - GARDOL

Plænelufter 21 tænder sort - Gardol En plænelufter som er velegnet til at fjerne mos og filtlag fra plænen og på den måde øge plænens evne til at absorbere næring, vand og luft. Riven trækkes gennem græsplænen og skærer sig...

Anbefalet
Bauhaus 189,95 kr.

Viser 10 ud af 56 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre