Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Termokedeldragt

Mangler du materialer for at færdiggøre dit byggeprojekt? Så kan du finde et generøst udvalg af termokedeldragt fra de mange byggemarkeder i Danmark. Her finder du de bedste priser og tilbud på termokedeldragt fra de mest kendte mærker som de professionelle bruger og er billigst. Prisbyg har samlet termokedeldragt fra troværdige og gode webshops med byggematerialer der er godkendt af vores dygtige specialister. Du finder på Prisbyg, termokedeldragt som passer til alle dine arbejdsopgaver. Find dine produkter på Prisbyg.dk så kan du selv vælge om du vil spare tid eller penge ved enten at handle hos nogle af vores online eller fysiske forhandlere. Du finder et bredt sortiment af tilbehør som kan bruges til dit renoveringsprojekt. Muligvis kan produkterne hos os være det du har brug for til dit næste byggeprojekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, er priserne svingende termokedeldragt ofte mere end 50% og du kan på Prisbyg.dk selv bestemme om det er pris, tilgængelighed eller leverandørtid, som skal bestemme hvor du køber termokedeldragt.

Producenter
  • Elka (5)
  • Lyngsøe (5)
  • Mascot (7)
Forhandlere
  • 10-4 Byggecenter (11)
  • Bygxtra.dk (6)
  • Davidsen (6)
  • Multikøb.dk (5)
  • Silvan (1)
Pris495,00 kr. - 1056,00 kr. 495,00 kr. 1 056,00 kr.
Nulstil filtre

28 Produkter

Mascot Vinterkedeldragt - Originals Thule Marine - 00517-620-01

Vandafvisende. For af pels i krop. For af quilt i ben og ærmer. Lukning med tovejs lynlås, vindfang og trykknapper. Brystlommer med klap og trykknapper. Elastik i taljen. Forlommer med vindfang. Adgang til benklæder indenunder fra begge sider. Stretchstof (skjult) i ryg. Baglommer med forstærkninger, klap og...

Anbefalet
10-4 Byggecenter 917,83 kr.

Termokedeldragt - Lyngsøe LR7033-06/07

Vinter kedeldragt. Tovejs-lynlås med stormklap. Mange lommer med forskellige funktioner, bl.a. til mobiltelefon, lommer på siden til værktøj. Aftagelig hætte. Elastikjustering i taljen. Velcrojustering ved ærmer og ankler. Lynlås under armhule til udluftning. Snoretræk omkring livet til justering. Refleksstriber for øget sikkerhed. Cordura...

Anbefalet
Bygxtra.dk 495,00 kr.

Termokedeldragt Thule marine 2

Mascot termokedeldraft Thule. Termokedeldragt i beavernylon. Gennemforet med pile/ærmequilt. 2-vejs lynlås af nylon i front. Tommestoklomme, sikkerhedsreflekser samt vindfang i ærmer. Forlommer med vindfang og elastik i taljen. Lynlås med vindfang på yderside af underbenene. Udvendig lynlås til hætte Mackenzie. 50% bomuld/50% nylon.

Anbefalet
10-4 Byggecenter 917,83 kr.

Termokedeldragt sort str. 2XL

VinterkedeldragtXX-LVandtæt termokedeldragt i kraftig kvalitet. Smart design kombineret med funktionelle lommer ogsmarte detaljer, såsom reflekser, aftagelig hætte, velcrolukningved lommer og stormflap, lynlås ved ankler,elastik i ryggen samt velcrolukning ved halsen.100 % polyester, PU coated.

Anbefalet
Davidsen 499,95 kr.

Viser 10 ud af 28 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre