Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Lægter Trykimprægneret

Mangler du materialer for at færdiggøre dit byggeprojekt? Så kan du finde et komplet sortiment af lægter trykimprægneret fra de mange byggemarkeder i Danmark. Her har vi indhentet priser på lægter trykimprægneret fra de anerkendte producenter som giver dig mest for pengene og er billigst. Prisbyg har samlet lægter trykimprægneret fra online og fysiske byggecentre der er godkendt af vores dygtige specialister. På Prisbyg finder du lægter trykimprægneret der kan bruges til lige dine byggeprojekter. Find dine byggevarer på Prisbyg.dk så kan du selv vælge om du vil spare tid eller penge ved enten at handle hos nogle af vores webbutikker eller byggemarkeder. Du finder et kæmpe sortiment af relaterede produkter til dit husprojekt. Måske kan byggematerialerne her opfylde det du har brug for til dit gør-det-selv priojekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, er priserne svingende lægter trykimprægneret ofte mere end 40% og du kan på Prisbyg.dk selv afgøre om det er pris, tilgængelighed eller leverandørtid, som skal bestemme hvor du køber lægter trykimprægneret.

Forhandlere
  • 10-4 Byggecenter (2)
  • Bygmax.dk (3)
  • Johannes Fog (3)
  • Wood-Online.dk (6)
Pris8,00 kr. - 72,00 kr. 8,00 kr. 72,00 kr.
Nulstil filtre

12 Produkter

25x50mm Klemlister trykimpr. AB

25x50mm AB trykimpr. klemlister.Må ikke komme i kontakt med jord, her anbefales klasse AAnvendes til fastgørelse af undertag, direkte på spær og som afstandsliste mellem eksisterende væg og facadebeklædning.Behøver ingen behandling med olie eller maling.Klemlisten sikrer ventilation mellem undertag og tagsten.25...

Anbefalet
Bygmax.dk 17,50 kr.

38x57mm Lægter Skillerum Trykimpr AB

38x57mm lægter skillerum trykimpr ABAnvendes udendør til trækonstruktioner der tåler vand, dog ikke kontakt med jord.Må ikke anvendes til sandkasser og lignende, hvor mindre børn opholder sig.Findes i flere længder.

Anbefalet
Bygmax.dk 23,50 kr.

38x73mm T1 Taglægter trykimpr AB

38x73mm trykimpr AB T1 taglægterAnvendes til tag som lægter for tagplader, tagsten osv. 38x73mm trykimpr. T1 taglægter er godkendt til tag.Anvendes udendørs, tåler vand, dog ikke kontakt med jord.Fåes i flere længder.

Anbefalet
Bygmax.dk 48,50 kr.
Viser 10 ud af 12 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre