Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Understøtningsskrue

Mangler du det sidste for at gå i gang med dit projekt? Så kan du finde et komplet sortiment af understøtningsskrue fra de billigste forhandlere. Her finder du de bedste priser og tilbud på understøtningsskrue fra de største producenter som giver dig mest for pengene og er testvindende. Prisbyg har samlet understøtningsskrue fra online og fysiske forhandlere som alle har gennemgået en kvalitetssikring af Prisbyg’s fagfolk. På Prisbyg finder du understøtningsskrue som passer til alle dine arbejdsopgaver. Find dine materialer på Prisbyg.dk så vælger du selv om du vil spare penge eller tid ved enten at handle hos nogle af vores online eller fysiske forhandlere. Du finder et kæmpe udvalg af tilbehør til dit husprojekt. Muligvis kan byggevarerne her være det du har brug for til dit gør-det-selv priojekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, er priserne svingende understøtningsskrue ofte mere end 30% og du kan på Prisbyg.dk selv bestemme om det er pris, tilgængelighed eller leverandørtid, som skal bestemme hvor du køber understøtningsskrue.

4 Produkter

Gulv-jack skrue 150mm

"Gulv Jack" til opretning af gulvstrøer under eksisterende gulve der knirker, til forboring med 12 mm bor, leveres med lyddæmpende glidesko.

Anbefalet
Optimera.dk 2 240,00 kr.

Gulv-jack skrue 200mm

"Gulv Jack" til opretning af gulvstrøer under eksisterende gulve der knirker, til forboring med 12 mm bor, leveres med lyddæmpende glidesko.

Anbefalet
Optimera.dk 3 300,00 kr.

Viser 4 ud af 4 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre