Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Dørlukker

Skal du i gang med et gør-det-selv projekt? Så kan du finde et generøst udvalg af dørlukker fra mange af de mest pålidelige og billige byggecentre. Her finder du de bedste priser og tilbud på dørlukker fra de anerkendte producenter som de professionelle bruger og er billigst. Prisbyg har samlet dørlukker fra trygge og billige online byggemarkeder som er blevet godkendt af Prisbyg´s prisjægere. Du vil altid finde gode priser på dørlukker til alle behov. Find dine byggevarer på Prisbyg.dk så kan du selv vælge om du vil spare tid eller penge ved at handle hos vores onine eller fysiske byggecentre. Du finder et kæmpe sortiment af relaterede varer som kan bruges til dit renoveringsprojekt. Muligvis kan byggevarerne her opfylde det som du står og mangler til dit gør-det-selv priojekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, så varierer priserne dørlukker på omkring 50% og du kan på Prisbyg.dk selv afgøre om det er tilgængelighed, pris eller leverandørtid, som skal bestemme hvor du køber dørlukker.

Producenter
  • ADI Alarm System (1)
  • AW Alarm (1)
  • Dictator (8)
  • Dorma (2)
  • Ruko (2)
Forhandlere
  • Carl Ras (13)
  • Optimera.dk (3)
Pris110,00 kr. - 2420,00 kr. 110,00 kr. 2 420,00 kr.
Nulstil filtre

16 Produkter

Dørlukker DC500 1-4 u/arm sølv

Ruko dørlukker DC500 komfort. Kan monteres både på dørens hængselside og modsat hængselsiden Vendbar højre/venstre Åbningsvinkel max. 170° Justérbar lukkekraft EN 1-4 Kan monteres på dør eller karm Justérbar lukkehastighed (C) og sluttryk (L) Overtryksventil til beskyttelse mod overbelastning Temperaturområde +45°...

Anbefalet
Carl Ras 1 541,25 kr.

Dørlukker dictator rs. 1400

Stål eller rustfrit stål, dørtilslutter med sort gummirulle, stålhage og 4,5 mm panh. skruer, monteres altid modsat hængselside. Universal for lodret og vandret montage. Til skydedøre anvendes vinkel varenr. 4174-2050. Max dørvægt: 50 kg.

Anbefalet
Carl Ras 1 360,00 kr.

Dørfjeder "piccolo" rust 2600

Dørfjeder Piccolo. Med indstillelig fjederkraft. Åbningsvinkel 90° grader. Dørlukkeren har ikke hastighedsregulering af lukkehastigheden så det anbefales, at der anvendes dørtilslutter. Anvendes til lette indvendige døre. Leveres komplet med træskruer og underlagsskiver.

Anbefalet
Carl Ras 558,75 kr.

Dørfjeder "piccolo" forn. 2600

Dørfjeder Piccolo. Med indstillelig fjederkraft. Åbningsvinkel 90° grader. Dørlukkeren har ikke hastighedsregulering af lukkehastigheden så det anbefales, at der anvendes dørtilslutter. Anvendes til lette indvendige døre. Leveres komplet med træskruer og underlagsskiver.

Anbefalet
Carl Ras 302,50 kr.

Anker 838-2P

Affjedret fleksibel ankerplade til dørholdemagneter

Anbefalet
Carl Ras 940,00 kr.

Anker t/ magnet 830-H1

Dorma for elektromagnetiske dørholdemagneter. 2-fløjede branddøre med overfals eller med slaglister. Skal altid forsynes med synkroniseringsbeslag/dørvælger for at sikre rigtig lukkerækkefølge.

Anbefalet
Carl Ras 290,00 kr.

Dørlukkerhus TS73V sølv u/arm

TS 73 V Løst dørlukkerhus, leveres UDEN arm. Lakeret aluminium, med konstanthold til trinløs regulering mellem ca. 85°-150°, indstillelig lukkehastighed, vendbar uden omstilling. Med trinløs indstilling af lukkekraft fra styrke EN 2 - 4. Til indvendige døre.

Anbefalet
Optimera.dk 696,95 kr.

Viser 10 ud af 16 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre