Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Tape diverse

Mangler du materialer for at færdiggøre dit byggeprojekt? Så kan du finde et komplet sortiment af tape diverse fra forskellige forhandlere. Vi har tape diverse fra de mest kendte mærker som er bedst kvalitet og er billigst. Prisbyg har samlet tape diverse fra trygge og billige forhandlere der er godkendt af vores dygtige prisnørder. Du finder på Prisbyg, tape diverse der kan bruges til lige dine byggeprojekter. Find dine materialer på Prisbyg.dk så vælger du selv om du vil spare penge eller tid ved enten at handle hos nogle af vores onine eller fysiske byggecentre. Du finder et kæmpe sortiment af øvrige varer du mangler til dit gør-det-selv projekt. Måske kan byggematerialerne her være lige det som du står og mangler til dit gør-det-selv priojekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, så varierer priserne tape diverse ofte mere end 50% og du kan på Prisbyg.dk selv afgøre om det er tilgængelighed, pris eller leverandørtid, som skal bestemme hvor du køber tape diverse.

Producenter
  • Dana (3)
  • Millarco (1)
  • Tesa (10)
Forhandlere
  • 10-4 Byggecenter (8)
  • Bygxtra.dk (7)
  • ELVVS.dk (2)
  • Homeshop.dk (6)
  • Johannes Fog (3)
  • Optimera.dk (2)
Pris14,00 kr. - 119,00 kr. 14,00 kr. 119,00 kr.
Nulstil filtre

14 Produkter

Tape Tesa Stærk, dobbeltklæbende skumtape 19MM

Med denne dobbeltklæbende monteringstape slipper du for at finde søm og skruer frem. Den sikrer en nem og effektiv opklæbning af spejle og andre flade genstande i badeværelset.

Anbefalet
10-4 Byggecenter 49,95 kr.

Advarselstape gul/sort 33m x 5

Tesa 60760, Advarselstape, permanent Til permanent afmærkning af både mobile og stationære genstande. God klæbekraft på mange forskellige underlag. God mekanisk slidstyrke. Bestandig mod olie, opløsningsmidler m.m. Let at rive over i hånden.

Anbefalet
ELVVS.dk 55,00 kr.

Tape Tesa dobbeltklæbende skumtape 19MMX5MTR

Stærk, dobbeltklæbende skumtape - ideel til montering af spejle Stærk, dobbeltklæbende skumtape til sikker og hurtig fastgørelse af spejle samt andre flade genstande i dit badeværelse.

Anbefalet
Homeshop.dk 79,96 kr.

Tape Tesa Economy 50 MM

Hånddispenser til kartonlukning. Forsynet med justerbar bremse til anvendelse af selv letafrullelige tesa tapes.

Anbefalet
10-4 Byggecenter 119,00 kr.

Tape Tesa LÆRREDSTAPE SØLV STANDARD

Økonomikvalitet til fastgørelse og tætning. Fastgørelse af bygge-og beskyttelsesfolier. Lukning af forskellige pakker og beholdere. Reparationer m.m.

Anbefalet
Bygxtra.dk 69,00 kr.

Vulkaniserende silikonetape so

Tesa 4600, X-treme Conditions Silikonetape, som udelukkende klæber på sig selv ved selvvulkanisering. Til både permanente og midlertidige anvendelser. Kan bruges til isolering af kabler og elektriske komponenter op til 8000V. Kan tåle tryk på op til 12 bar. Kan bruges under vand med øjeblikkelig virkning. Kan anvendes ved...

Anbefalet
ELVVS.dk 83,00 kr.

Tape Tesa Powerstrips 10-pack

Et godt alternativ til søm og skruer Den alternative løsning til boremaskine, hammer og søm. Til fastgørelse af store og små genstande i hjemmet, i butikken, på kontoret eller på rejsen.

Anbefalet
Homeshop.dk 49,95 kr.

Viser 10 ud af 14 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre