Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Stuk

Skal du renovere huset selv? Så kan du finde et generøst udvalg af stuk fra forskellige forhandlere. Her har vi indhentet priser på stuk fra de største producenter som de professionelle bruger og er billigst. Prisbyg har samlet stuk fra kvalitetssikrede byggemarkeder som er blevet godkendt af Prisbyg´s tilbudsjægere. Du finder på Prisbyg, stuk der kan bruges til lige dine byggeprojekter. Find dine byggevarer på Prisbyg.dk så kan du selv vælge om du vil spare tid eller penge ved at handle hos vores webbutikker eller byggemarkeder. Du finder et stort udvalg af tilbehør som kan bruges til dit husprojekt. Muligvis kan varerne her være lige det som du står og mangler til dit gør-det-selv byggepriojekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, så varierer priserne stuk på op til 45-60% og du kan på Prisbyg.dk selv afgøre om det er pris, tilgængelighed eller leverandørtid, som skal bestemme hvor du køber stuk.

Pris59,00 kr. - 140,00 kr. 59,00 kr. 140,00 kr.
Nulstil filtre

5 Produkter

Stuk Homestar 1x2mtr anna

Stuk giver en klassisk romantisk afslutning mellem væg og loft og klæder især højloftede rum med gipslofter rigtig godt. Homestar stuklister er fremstillet i flamingo, er lette at montere og kan hvidmales ligesom loftet. Dimensioner:

Anbefalet
XL-BYG 140,00 kr.

Stuk - Homestar E3

Pakke med 2x2 meter enkel og klassisk stuklister, velegnet til højloftede rum med gipslofter. Stukken kan males som loftet.

Anbefalet
XL-BYG 69,00 kr.
Viser 5 ud af 5 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre