Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Stuk lister og Rosetter

Mangler du det sidste for at gå i gang med dit projekt? Så kan du finde et generøst udvalg af stuk lister og rosetter fra de mest anerkendte og troværdige byggemarkeder. Vi har stuk lister og rosetter fra de største producenter som er bedst kvalitet og er billigst. Prisbyg har samlet stuk lister og rosetter fra troværdige og gode online byggemarkeder som er blevet godkendt af Prisbyg´s prisnørder. Du vil altid finde gode priser på stuk lister og rosetter der kan bruges til lige dine byggeprojekter. Find dine byggevarer på Prisbyg.dk så vælger du selv om du vil spare penge eller tid ved at handle hos vores online eller fysiske forhandlere. Du finder et stort udvalg af relaterede varer til dit husprojekt. Måske kan materialerne her opfylde det som du står og mangler til dit næste byggeprojekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, så varierer priserne stuk lister og rosetter på op til 45-60% og du kan på Prisbyg.dk selv afgøre om det er leverandørtid, tilgængelighed eller pris, som skal bestemme hvor du køber stuk lister og rosetter.

Pris59,00 kr. - 140,00 kr. 59,00 kr. 140,00 kr.
Nulstil filtre

5 Produkter

Stuk Homestar 1x2mtr anna

Stuk giver en klassisk romantisk afslutning mellem væg og loft og klæder især højloftede rum med gipslofter rigtig godt. Homestar stuklister er fremstillet i flamingo, er lette at montere og kan hvidmales ligesom loftet. Dimensioner:

Anbefalet
XL-BYG 140,00 kr.

Stuk - Homestar E3

Pakke med 2x2 meter enkel og klassisk stuklister, velegnet til højloftede rum med gipslofter. Stukken kan males som loftet.

Anbefalet
XL-BYG 69,00 kr.
Viser 5 ud af 5 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre