Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Diverse rengøringsmidler

Skal du renovere huset selv? Så kan du finde et generøst udvalg af diverse rengøringsmidler fra de billigste forhandlere. Her har vi indhentet priser på diverse rengøringsmidler som kommer fra de anerkendte mærker som er bedst i test og er billigst. Prisbyg har samlet diverse rengøringsmidler fra troværdige og gode byggecentre som alle har gennemgået en kvalitetssikring af Prisbyg’s fagfolk. Du finder på Prisbyg, diverse rengøringsmidler der kan bruges til lige dine byggeprojekter. Find dine byggevarer på Prisbyg.dk så kan du selv vælge om du vil spare tid eller penge ved at handle hos vores online eller fysiske forhandlere. Du finder et stort udvalg af tilbehør som passer lige til dit renoveringsprojekt. Muligvis kan byggematerialerne her opfylde det som du står og mangler til dit gør-det-selv byggepriojekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, er priserne svingende diverse rengøringsmidler ofte mere end 30% og du kan på Prisbyg.dk selv vælge om det er leverandørtid, tilgængelighed eller pris, som skal bestemme hvor du køber diverse rengøringsmidler.

Producenter
  • Borup-kemi (2)
  • Hagerty (3)
  • Pinotex (2)
Forhandlere
  • 10-4 Byggecenter (1)
  • ELVVS.dk (1)
  • Homeshop.dk (2)
  • Optimera.dk (2)
  • Wood-Online.dk (1)
  • eFarvehandel.dk (5)
Pris56,00 kr. - 295,00 kr. 56,00 kr. 295,00 kr.
Nulstil filtre

8 Produkter

Sadolin Bio Clean 5lt

Bio Clean anvendes til rengøring af træ og muroverflader, som ermisfarvet eller begroet med skimmelsvamp. Bioclean bør kun anvendespå overflader der efterfølgende skal malebehandles, da produktet kanblege kraftigt.

Anbefalet
Wood-Online.dk 294,38 kr.

Sadolin Bio Clean 1lt

Bio Clean anvendes til rengøring af træ og muroverflader, som ermisfarvet eller begroet med skimmelsvamp. Bioclean bør kun anvendespå overflader der efterfølgende skal malebehandles, da produktet kanblege kraftigt.

Anbefalet
Optimera.dk 149,95 kr.

Viser 8 ud af 8 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre