Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Rensebenzin

Mangler du materialer for at færdiggøre dit byggeprojekt? Så kan du finde et generøst udvalg af rensebenzin fra mange af de mest pålidelige og billige byggecentre. Her finder du de bedste priser og tilbud på rensebenzin fra de største producenter som er bedst i test og er billigst. Prisbyg har samlet rensebenzin fra troværdige og gode byggemarkeder der er godkendt af vores dygtige fagfolk. Du vil altid finde gode priser på rensebenzin som passer til alle dine arbejdsopgaver. Find dine byggevarer på Prisbyg.dk så vælger du selv om du vil spare penge eller tid ved enten at handle hos nogle af vores onine eller fysiske byggecentre. Du finder et kæmpe udvalg af relaterede varer til dit gør-det-selv projekt. Måske kan produkterne hos os opfylde det du har brug for til din nye renovering. Som du kan se på Prisbyg.dk, svinger priserne rensebenzin på omkring 50% og du kan på Prisbyg.dk selv bestemme om det er pris, tilgængelighed eller leverandørtid, som skal bestemme hvor du køber rensebenzin.

3 Produkter

Rensebenzin Borup benzin rense 1ltr

Til affedtning og pletfjerning. Er især effektivt mod fedtpletter. Fjerner også harpiks, limrester efter klistermærker, tyggegummi og læbestift.

Anbefalet
eFarvehandel.dk 27,95 kr.

Rense benzin 5,0ltr

N-Heptan. Benzin til teknisk brug. Produktet er specielt effektivt mod fedtpletter samt pletter af harpiks, olie, stearin, læbestift samt rester af klistermærker og tyggegummi. Pensler anvendt til fernis, oliebehandling af træ og politurbehandling af møbler gøres rene i Rense Benzin. Fodtøj og andet læder...

Anbefalet
Homeshop.dk 140,95 kr.

Viser 3 ud af 3 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre