Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Træpleje og lak, indendørs

Skal du renovere huset selv? Så kan du her finde et stort udvalg af træpleje og lak, indendørs fra mange af de mest pålidelige og billige byggecentre. Her finder du de bedste priser og tilbud på træpleje og lak, indendørs fra de største producenter som er bedst kvalitet og er billigst. Prisbyg har samlet træpleje og lak, indendørs fra kvalitetssikrede forhandlere som er blevet godkendt af Prisbyg´s eksperter. Du vil altid finde gode priser på træpleje og lak, indendørs som passer til alle dine arbejdsopgaver. Find dine byggevarer på Prisbyg.dk så vælger du selv om du vil spare penge eller tid ved at handle hos vores fysiske eller online byggemarkeder. Du finder et bredt sortiment af relaterede produkter du mangler til dit gør-det-selv projekt. Muligvis kan materialerne i kategorien være lige det som du står og mangler til dit istandsættelses projekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, svinger priserne træpleje og lak, indendørs på omkring 50% og du kan på Prisbyg.dk selv afgøre om det er tilgængelighed, pris eller leverandørtid, som skal bestemme hvor du køber træpleje og lak, indendørs.

Producenter
  • Borup (2)
  • Pinotex (17)
Forhandlere
  • Byghjemme.dk (2)
  • Bygxtra.dk (1)
  • Frishop.dk (2)
  • Homeshop.dk (19)
  • Silvan (1)
  • Wood-Online.dk (2)
Pris39,00 kr. - 503,00 kr. 39,00 kr. 503,00 kr.
Nulstil filtre

19 Produkter

Træpleje og lak, indendørs Borup rå 1ltr

Anvendes til at behandle alle træflader af fortrinsvis mørke træsorter, der enten er ubehandlede eller nyslebne, f.eks. trægulve, bordplader, trærammer m.m.

Anbefalet
Homeshop.dk 52,95 kr.

Træpleje og lak, indendørs Pinotex til lofter Ekstra hvid 0,75 ltr

Transparent, hvidpigmenteret interiørlak, som er modstandsdygtig overfor almindelige rengøringsmidler. Den er udviklet til indendørs lakering af træpaneler, trælofter, beklædningsplader m.m. i lyse træsorter som f.eks. fyr, eg, bøg, birk og oregon pine. Kan både anvendes til behandling af ubehandlede...

Anbefalet
Wood-Online.dk 101,39 kr.

Træpleje og lak, indendørs Pinotex KØKKENBORDSOLIE Natur 0,75 L

Anvendes på ubehandlet træ og til vedligeholdelse af tidligere oliebehandlet træ, som køkkenbordsplader, møbler med mere, hvor man ønsker at gøre overfladen mere modstandsdygtig, samt vand- og smudsafvisende. Pinotex køkkenbordsolie fremhæver træets naturlige udseende og tilfører træet dybde og glød.

Anbefalet
Homeshop.dk 119,00 kr.

Træpleje og lak, indendørs Pinotex T/Nåletræ 1 ltr

Pinotex Nåletræslud standser træets naturlige gulningsproces og giver ubehandlet nåletræ af fyr, gran og pitch pine en lys, jævn, hvidskuret overflade med en synlig struktur. Må ikke anvendes til Douglasgran. Behandlingen beskytter ikke træet og skal altid efterfølges af en grundbehandling med sæ...

Anbefalet
Homeshop.dk 124,00 kr.

Viser 10 ud af 19 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre