Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Loftmaling

Mangler du materialer for at færdiggøre dit byggeprojekt? Så kan du finde et generøst udvalg af loftmaling fra de mange byggemarkeder i Danmark. Vi har loftmaling fra de anerkendte producenter som de professionelle bruger og er testvindende. Prisbyg har samlet loftmaling fra online og fysiske byggecentre som alle har gennemgået en kvalitetssikring af Prisbyg’s fagfolk. På Prisbyg finder du loftmaling der kan bruges til lige dine byggeprojekter. Find dine produkter på Prisbyg.dk så kan du selv vælge om du vil spare tid eller penge ved enten at handle hos nogle af vores fysiske eller online byggemarkeder. Du finder et stort udvalg af relaterede varer som kan bruges til dit gør-det-selv projekt. Måske kan materialerne i kategorien være lige det du har brug for til dit næste byggeprojekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, så varierer priserne loftmaling på omkring 50% og du kan på Prisbyg.dk selv vælge om det er tilgængelighed, pris eller leverandørtid, som skal bestemme hvor du køber loftmaling.

4 Produkter

Loftmaling - Sadolin Loftmaling, Helmat, Hvid, 1 L.

Sadolin Loftmaling er en helmat loftmaling til maling af lofter indendørs af puds, beton, letbeton, gips- og lignende byggeplader, filt, glasvæv, mv. Sadolin Loftmaling har lang åbentid, som letter malearbejdet og giver en helmat ensartet overflade.

Anbefalet
Homeshop.dk 149,95 kr.

Loftmaling - Pinotex Panellak glans 10

En mat, vandfortyndbar lak der primært anvendes til lyse træsorter, som ikke kræver en slidstærk overflade, f.eks. loft- og vægpaneler. Panellakken er nem at påføre, lugtsvag og hurtigtørrende.

Anbefalet
Homeshop.dk 91,98 kr.

Loftmaling - Sadolin Loftmaling, 10L. Hvid

Sadolin Loftmaling Spærrende er en loftsmaling af høj kvalitet, som isolerer de fleste misfarvninger af loft og vægflader som følge af f.eks. fugt, nikotin og brandskader. Sadolin Loftmaling Spærrende reducerer risikoen for gennemtrængning af harpiks ved maling af panellofter. Knaster skal grundes med...

Anbefalet
Bygxtra.dk 1 499,00 kr.

Loftmaling Home LOFTMALING 2 HVID 5 L

Home maling er en økonomisk og langtrækkende maling til lofter og vægge, hvor det ikke er nødvendigt at kunne rengøre med vand og sæbe. Glanstypen er helmat, glans 2.

Anbefalet
Homeshop.dk 199,95 kr.

Viser 4 ud af 4 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre