Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Plastisk træ

Mangler du det sidste for at gå i gang med dit projekt? Så kan du her finde et stort udvalg af plastisk træ fra de mest anerkendte og troværdige byggemarkeder. Vi har plastisk træ fra de mest kendte mærker som er bedst i test og er billigst. Prisbyg har samlet plastisk træ fra kvalitetssikrede byggecentre der er godkendt af vores dygtige tilbudsjægere. På Prisbyg finder du plastisk træ som passer til alle dine arbejdsopgaver. Find dine produkter på Prisbyg.dk så kan du selv vælge om du vil spare tid eller penge ved enten at handle hos nogle af vores online eller fysiske forhandlere. Du finder et kæmpe udvalg af relaterede produkter som kan bruges til dit renoveringsprojekt. Muligvis kan materialerne i kategorien være lige det som du står og mangler til din nye renovering. Som du kan se på Prisbyg.dk, svinger priserne plastisk træ ofte mere end 40% og du kan på Prisbyg.dk selv vælge om det er leverandørtid, tilgængelighed eller pris, som skal bestemme hvor du køber plastisk træ.

Producenter
  • BAO (1)
  • Briancon (1)
  • Dana (2)
  • Fastcap (1)
  • Plastic Padding (1)
Forhandlere
  • 10-4 Byggecenter (1)
  • Bygmax.dk (2)
  • Carl Ras (7)
  • Optimera.dk (2)
  • XL-BYG (1)
Pris39,00 kr. - 1025,00 kr. 39,00 kr. 1 025,00 kr.
Nulstil filtre

10 Produkter

Plastik træ lys natur 150 250g

Dana plastisk træ 638. Hurtigt hærdende træmasse til reparationer og udfyldning af huller og revner i træ. Efter afhærdning er det vand- og skruefast, og kan saves, skæres, høvles, slibes, spritbejdses, poleres og lakeres. Leveres i dåse. MAL-kode: 3-1.

Anbefalet
Bygmax.dk 45,00 kr.

Træfylder lys natur 63 560ml

Plastic Padding, træfylder. To-komponent hurtighærdende udfyldningsmasse. Til træreparationer. Vand- og skruefast. Synker ikke. Kan slibes efter ca. 15 minutter. MAL kode: 5-6.

Anbefalet
XL-BYG 149,95 kr.

Plastisk træ 638, teak, 75 ml

Dana plastisk træ 638. Hurtigt hærdende træmasse til reparationer og udfyldning af huller og revner i træ. Efter afhærdning er det vand- og skruefast, og kan saves, skæres, høvles, slibes, spritbejdses, poleres og lakeres. Leveres i tube. MAL-kode: 3-1.

Anbefalet
Bygmax.dk 39,00 kr.

Bao servicekuffert voks 606

Bao servicekuffert voks 606. Fleksibel servicekuffert i fremragende kvalitet til brug ved montering. De udvalgte produkter, farver og værktøjer giver et godt grundlag for at udbedre små skader på møbler, køkkener, gulve, trapper og vinduer på stedet. Indeholdende 22 stk ass. farver, smelter og spartel.

Anbefalet
Carl Ras 1 025,00 kr.

Bao-vokskit sortiment A

Bao vokskit, sortiment A. Til ipresning, til finere reparation af skader i træ. Består af 20 stk. ass. vokskit.

Anbefalet
Carl Ras 440,00 kr.

Bao-vokskit sortiment B

Bao vokskit, sortiment B. Til ipresning, til finere reparation af skader i træ. Består af 20 stk. ass. vokskit.

Anbefalet
Carl Ras 440,00 kr.

Spartelmasse Wood Mastic E800,

Bøgh E800. Vandafvisende spartelmasse. Grønt og ugiftigt produkt. Med en særdeles god og finkornet konsistens, der gør den nem at arbejde med. Velegnet til fuldspartling af eksempelvis højkantsparket. Synker ikke under tørring. Velegnet til udendørs brug. Kan efterbehandles - også med bejdse. Ræ...

Anbefalet
Carl Ras 273,75 kr.

Træspartelmasse Fyr

Bøgh E800. Vandafvisende spartelmasse. Grønt og ugiftigt produkt. Med en særdeles god og finkornet konsistens, der gør den nem at arbejde med. Velegnet til fuldspartling af eksempelvis højkantsparket. Synker ikke under tørring. Velegnet til udendørs brug. Kan efterbehandles - også med bejdse. Ræ...

Anbefalet
Carl Ras 263,75 kr.
Viser 10 ud af 10 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre