Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Plastisk træ

Mangler du det sidste for at gå i gang med dit projekt? Så kan du her finde et stort udvalg af plastisk træ fra de mest anerkendte og troværdige byggemarkeder. Vi har plastisk træ fra de mest kendte mærker som er bedst i test og er billigst. Prisbyg har samlet plastisk træ fra kvalitetssikrede byggecentre der er godkendt af vores dygtige tilbudsjægere. På Prisbyg finder du plastisk træ som passer til alle dine arbejdsopgaver. Find dine produkter på Prisbyg.dk så kan du selv vælge om du vil spare tid eller penge ved enten at handle hos nogle af vores online eller fysiske forhandlere. Du finder et kæmpe udvalg af relaterede produkter som kan bruges til dit renoveringsprojekt. Muligvis kan materialerne i kategorien være lige det som du står og mangler til din nye renovering. Som du kan se på Prisbyg.dk, svinger priserne plastisk træ ofte mere end 40% og du kan på Prisbyg.dk selv vælge om det er leverandørtid, tilgængelighed eller pris, som skal bestemme hvor du køber plastisk træ.

Producenter
  • BAO (1)
  • Briancon (1)
  • Bøgh Consult (3)
  • Dana (2)
  • Fastcap (1)
  • Novoryt (1)
  • Plastic Padding (1)
Forhandlere
  • 10-4 Byggecenter (1)
  • Carl Ras (14)
  • Optimera.dk (2)
Pris72,00 kr. - 1025,00 kr. 72,00 kr. 1 025,00 kr.
Nulstil filtre

16 Produkter

Plastisk træ 638, teak, 75 ml

Dana plastisk træ 638. Hurtigt hærdende træmasse til reparationer og udfyldning af huller og revner i træ. Efter afhærdning er det vand- og skruefast, og kan saves, skæres, høvles, slibes, spritbejdses, poleres og lakeres. Leveres i tube. MAL-kode: 3-1.

Anbefalet
Optimera.dk 72,95 kr.

Plastik træ lys natur 150 250g

Dana plastisk træ 638. Hurtigt hærdende træmasse til reparationer og udfyldning af huller og revner i træ. Efter afhærdning er det vand- og skruefast, og kan saves, skæres, høvles, slibes, spritbejdses, poleres og lakeres. Leveres i dåse. MAL-kode: 3-1.

Anbefalet
Optimera.dk 100,95 kr.

Blød voks kit 20 farver, inkl.

Blød voks til udbedring af utallige reparationer i træ. Indeholder 20 ass. farver, inkl sort/hvid. Blød voks er god til mindre ridser og reparationer på møbler og vinduer, som får overflade-behandling. Den bløde voks bruges især steder med mindre belastning og slitage. Den er...

Anbefalet
Carl Ras 580,00 kr.

Skærejern BCD 50mm

BCD Skærejern, 50mm. Praktisk udformet skærejern, ideel til brug sammen med BCD Refill knastfyld.

Anbefalet
Carl Ras 561,25 kr.

Køleklods BCD 50mm

BCD køleklods, 50mm. Praktisk kølende klods til brug sammen med BCD Refill knastfyld.

Anbefalet
Carl Ras 286,25 kr.

Træfylder lys natur 63 560ml

Plastic Padding, træfylder. To-komponent hurtighærdende udfyldningsmasse. Til træreparationer. Vand- og skruefast. Synker ikke. Kan slibes efter ca. 15 minutter. MAL kode: 5-6.

Anbefalet
10-4 Byggecenter 169,00 kr.

Bao servicekuffert voks 606

Bao servicekuffert voks 606. Fleksibel servicekuffert i fremragende kvalitet til brug ved montering. De udvalgte produkter, farver og værktøjer giver et godt grundlag for at udbedre små skader på møbler, køkkener, gulve, trapper og vinduer på stedet. Indeholdende 22 stk ass. farver, smelter og spartel.

Anbefalet
Carl Ras 1 025,00 kr.

Viser 10 ud af 16 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre