Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Glasvæv

Skal du renovere huset selv? Så kan du her finde et stort udvalg af glasvæv fra de mange byggemarkeder i Danmark. Her finder du de bedste priser og tilbud på glasvæv fra de største producenter som er bedst kvalitet og er billigst. Prisbyg har samlet glasvæv fra troværdige og gode forhandlere som alle har gennemgået en kvalitetssikring af Prisbyg’s eksperter. Du vil altid finde gode priser på glasvæv til alle behov. Find dine materialer på Prisbyg.dk så kan du selv vælge om du vil spare tid eller penge ved enten at handle hos nogle af vores webbutikker eller byggemarkeder. Du finder et bredt sortiment af øvrige varer som passer lige til dit gør-det-selv projekt. Muligvis kan byggematerialerne her være det som du står og mangler til dit gør-det-selv byggepriojekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, svinger priserne glasvæv på omkring 50% og du kan på Prisbyg.dk selv bestemme om det er pris, tilgængelighed eller leverandørtid, som skal bestemme hvor du køber glasvæv.

3 Produkter

Glasvæv Dana 212 5kg 5kg

Få flotte og glatte vægge med denne vandbaserede vævlim. Limen er beregnet til opsætning af glasvæv og glasfilt i tørre og opvarmede rum. Du kan nemt påføre limen med en rulle eller en pensel.

Anbefalet
10-4 Byggecenter 59,95 kr.

Dana tapetlim 209 5 ltr i hvid

Dana tapetlim er en vandbaseret lim, som er beregnet til opsætning af papirtapeter i tørre og opvarmede rum. Limen er velegnet til påføring med klistermaskine. Produktet er forstærket med tilsætning af en EVA-polymer dispersion.

Anbefalet
Frishop.dk 99,00 kr.

Glasvæv Dana 228 / 5LTR

Vandbaseret grunder, der anvendes på alle porøse mineralske overflader både indendøre og udendørs. Produktet har en geleagtig konsistens, der gør påføringen lettere og risiko for stænk minimeres. 5 ltr.

Anbefalet
Johannes Fog 319,00 kr.

Viser 3 ud af 3 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre