Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Plantenæring

Skal du i gang med et gør-det-selv projekt? Så kan du her finde et stort udvalg af plantenæring fra de mange byggemarkeder i Danmark. Her har vi indhentet priser på plantenæring fra de største producenter som er bedst i test og er kvalitetssikret. Prisbyg har samlet plantenæring fra online og fysiske online byggemarkeder som er blevet godkendt af Prisbyg´s tilbudsjægere. Du finder på Prisbyg, plantenæring der kan bruges til lige dine byggeprojekter. Find dine produkter på Prisbyg.dk så vælger du selv om du vil spare penge eller tid ved enten at handle hos nogle af vores onine eller fysiske byggecentre. Du finder et bredt sortiment af tilbehør som kan bruges til dit renoveringsprojekt. Måske kan byggematerialerne her være lige det som du står og mangler til dit istandsættelses projekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, svinger priserne plantenæring på op til 40-50% og du kan på Prisbyg.dk selv afgøre om det er tilgængelighed, pris eller leverandørtid, som skal bestemme hvor du køber plantenæring.

2 Produkter

Plantenæring Bayer vitagro 4ltr

Specialgødning til drivhusplanter. Indeholder de vigtige næringsstoffer som er nødvendige for celledannelsen og dermed giver sundere vækst, bedre smag og et større udbytte. Drøj i brug. Tilsættes ufortyndet i gødningsbeholderen. Velegnet til hobbydrivhuse, mistbænke og capilærvandere.

Anbefalet
Frishop.dk 61,00 kr.

Plantenæring Ecostyle ORGANISK 3LTR

Flydende organisk gødning til krukker og drivhus ECOstyles flydende krukke- og drivhusgødning giver frodige, stærke planter. Kan anvendes til alle planter, blomster og grøntsager i drivhus, krukker m.m. - også på økologiske arealer. ECOstyles flydende krukke- og drivhusgødning giver frodige, kraftige planter uden at...

Anbefalet
Homeshop.dk 79,50 kr.

Viser 2 ud af 2 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre