Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Vippevander

Skal du renovere huset selv? Så kan du finde et generøst udvalg af vippevander fra de mest anerkendte og troværdige byggemarkeder. Her har vi indhentet priser på vippevander fra de største producenter som er bedst i test og er kvalitetssikret. Prisbyg har samlet vippevander fra troværdige og gode forhandlere som er blevet godkendt af Prisbyg´s prisjægere. Du finder på Prisbyg, vippevander til alle behov. Find dine materialer på Prisbyg.dk så kan du selv vælge om du vil spare tid eller penge ved enten at handle hos nogle af vores webbutikker eller byggemarkeder. Du finder et bredt sortiment af relaterede produkter som kan bruges til dit byggeprojekt. Muligvis kan materialerne her opfylde det som du står og mangler til dit næste byggeprojekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, er priserne svingende vippevander på op til 45-60% og du kan på Prisbyg.dk selv afgøre om det er leverandørtid, tilgængelighed eller pris, som skal bestemme hvor du køber vippevander.

Producenter
 • Gardena (10)
 • Green>It (1)
 • Grouw (1)
 • Hero (1)
Forhandlere
 • 10-4 Byggecenter (4)
 • Byghjemme.dk (3)
 • Bygxtra.dk (10)
 • Frishop.dk (3)
 • Homeshop.dk (5)
 • Multikøb.dk (2)
 • Proshop (8)
Pris75,00 kr. - 1419,00 kr. 75,00 kr. 1 419,00 kr.
Nulstil filtre

13 Produkter

Vippevander Green>It 91264

Areal: Op til 24 meter rækkevidde i diameter. 1/2 Nem justering for ændring af vandingsområde

Anbefalet
Byghjemme.dk 75,00 kr.

Gardena Vippevander ZoomMaxx

Gardena Vippevander ZoomMaxx Variable vippevander der kan placeres på en hældning op til 15 %. ZoomMaxx er ideel på områder fra 9 m2 til 216 m2. Sprøjtebredden kan justeres fra 3 til 12 m og sprøjteområdet kan ændres mellem 3-18 m. Derudover er det også muligt at finjustere vandgennemstørmningen, så...

Anbefalet
Proshop 156,00 kr.

Vippevander Gardena AQUA ZOOM 250 NR 01973-20

Problemfri vanding af rektangulære områder. Vippevander som står sikkert og gir jævn vanding der ikke afterlader vandpytter. Trinløst indstillelig rækkevidde og vandingsbredde.

Anbefalet
Homeshop.dk 308,00 kr.

Gardena Siveslange 7,5 m

Gardena Siveslange 7,5 m Siveslanger er ideel til vanding af planterækker og vandbesparende. Siveslangen er klar til brug med alle nødvendige Gardena fittings samt en ventil til at justere vandgennemstrømningen og trykket.

Anbefalet
Proshop 180,00 kr.

Gardena Comfort Cirkelvander Vario

Gardena Comfort Cirkelvander Vario Sprinkler velegnet til områder på maks. 225 m2. Sprinkleren vander let skrøblige planter med sin fine vandtåge. Sprinkleren har 7 område instillinger fra 90° til 360°. Sprinkleren monteres let med monteringsspydet. Står du og skal vande større områder, kan du let koble flere...

Anbefalet
Proshop 178,00 kr.

Viser 10 ud af 13 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre