Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Stander

Skal du renovere huset selv? Så kan du finde et generøst udvalg af stander fra de mest anerkendte og troværdige byggemarkeder. Vi har stander fra de anerkendte producenter som er bedst i test og er kvalitetssikret. Prisbyg har samlet stander fra troværdige og gode byggecentre som alle har gennemgået en kvalitetssikring af Prisbyg’s fagfolk. På Prisbyg finder du stander til alle behov. Find dine materialer på Prisbyg.dk så kan du selv vælge om du vil spare tid eller penge ved at handle hos vores fysiske eller online byggemarkeder. Du finder et kæmpe sortiment af relaterede produkter som passer lige til dit renoveringsprojekt. Muligvis kan materialerne her opfylde det som du står og mangler til dit istandsættelses projekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, så varierer priserne stander ofte mere end 40% og du kan på Prisbyg.dk selv vælge om det er leverandørtid, tilgængelighed eller pris, som skal bestemme hvor du køber stander.

Producenter
  • Allux (10)
  • Mefa (2)
Forhandlere
  • Byghjemme.dk (8)
  • Bygxtra.dk (9)
  • Carl Ras (1)
  • Davidsen (5)
  • Frishop.dk (8)
  • Homeshop.dk (8)
  • Johannes Fog (1)
  • Silvan (4)
Pris239,00 kr. - 1579,00 kr. 239,00 kr. 1 579,00 kr.
Nulstil filtre

12 Produkter

postkassestander 1001S Sort

Allux postkassestander 1001S Sort Vælg din stander i de farver, der passer til lige netop den brevkasse, du ønsker. Leveres med nedstøbningsjern, der sikrer en god stabilitet, så brevkassen ikke vælter. Passer til næsten alle brevkasser uanset fabrikat.

Anbefalet
Frishop.dk 510,00 kr.

postkassestander 1001H Hvid

Allux postkassestander 1001H Hvid Vælg din stander i de farver, der passer til lige netop den brevkasse, du ønsker. Leveres med nedstøbningsjern, der sikrer en god stabilitet, så brevkassen ikke vælter. Passer til næsten alle brevkasser uanset fabrikat.

Anbefalet
Frishop.dk 561,00 kr.

postkassestander 1005AN antrasit

Allux postkassestander 1005AN antrasitVælg din stander i de farver, der passer til lige netop den brevkasse, du ønsker. Leveres med nedstøbningsjern, der sikrer en god stabilitet, så brevkassen ikke vælter. Passer til næsten alle brevkasser uanset fabrikat.

Anbefalet
Frishop.dk 342,00 kr.

postkassestander 1007AN antracit

Allux postkassestander 1007AN antracitVælg din stander i de farver, der passer til lige netop den brevkasse, du ønsker. Leveres med nedstøbningsjern, der sikrer en god stabilitet, så brevkassen ikke vælter. Passer til næsten alle brevkasser uanset fabrikat.

Anbefalet
Frishop.dk 456,00 kr.

postkassestander 1001SK Sort/Kobber

Allux postkassestander 1001SK Sort/Kobber Vælg din stander i de farver, der passer til lige netop den brevkasse, du ønsker. Leveres med nedstøbningsjern, der sikrer en god stabilitet, så brevkassen ikke vælter. Passer til næsten alle brevkasser uanset fabrikat.

Anbefalet
Frishop.dk 791,00 kr.

postkassestander 1001SR Sort/Rustfri

Allux postkassestander 1001SR Sort/Rustfri Vælg din stander i de farver, der passer til lige netop den brevkasse, du ønsker. Leveres med nedstøbningsjern, der sikrer en god stabilitet, så brevkassen ikke vælter. Passer til næsten alle brevkasser uanset fabrikat.

Anbefalet
Frishop.dk 691,00 kr.

postkassestander 1005G galv.

Allux postkassestander 1005G galvaniseret.Vælg din stander i de farver, der passer til lige netop den brevkasse, du ønsker. Leveres med nedstøbningsjern, der sikrer en god stabilitet, så brevkassen ikke vælter. Passer til næsten alle brevkasser uanset fabrikat.

Anbefalet
Frishop.dk 239,00 kr.

postkassestander 1007H

Allux postkassestander 1007H hvidVælg din stander i de farver, der passer til lige netop den brevkasse, du ønsker. Leveres med nedstøbningsjern, der sikrer en god stabilitet, så brevkassen ikke vælter. Passer til næsten alle brevkasser uanset fabrikat.

Anbefalet
Frishop.dk 429,00 kr.

Brevkasse Mefa Magnum 495 sort

Mefa Magnum 495. En stor og meget rummelig postkasse, der også kan modtage pakker. Beregnet til ophængning på væg eller stander. Kraftig model med stort brev- og pakkeindkast i toppen, som kan tage større forsendelser. Posten tages ud gennem en stor sidehængt låge på fronten. Rumfang 53...

Anbefalet
Davidsen 1 579,00 kr.

monteringsfod 8001 galv

Allux 8001 Monteringsfod Allux 8001 Monteringsfod som passer til pakkepostkasse, model 800 + 810 + 820.Galvaniseret.Sikrer, at postkassen står godt og stabilt, så den ikke vælter.

Anbefalet
Davidsen 259,95 kr.

Viser 10 ud af 12 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre