Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Opbindingsartikler

Skal du i gang med et gør-det-selv projekt? Så kan du finde et komplet sortiment af opbindingsartikler fra forskellige forhandlere. Her har vi indhentet priser på opbindingsartikler fra de anerkendte producenter som de professionelle bruger og er billigst. Prisbyg har samlet opbindingsartikler fra trygge og billige webshops med byggematerialer som alle har gennemgået en kvalitetssikring af Prisbyg’s tilbudsjægere. På Prisbyg finder du opbindingsartikler som passer til alle dine arbejdsopgaver. Find dine produkter på Prisbyg.dk så kan du selv vælge om du vil spare tid eller penge ved at handle hos vores onine eller fysiske byggecentre. Du finder et bredt sortiment af tilbehør som kan bruges til dit husprojekt. Muligvis kan byggevarerne her være det du har brug for til dit næste byggeprojekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, så varierer priserne opbindingsartikler ofte mere end 40% og du kan på Prisbyg.dk selv bestemme om det er leverandørtid, tilgængelighed eller pris, som skal bestemme hvor du køber opbindingsartikler.

Pris14,00 kr. - 30,00 kr. 14,00 kr. 30,00 kr.
Nulstil filtre

7 Produkter

TRÆOPBINDER STOR 1-PAK - WEIBULLS

Kraftig og regulérbar træopbinder fra Weibulls. Opbinderen er udstyret med spænde, så du kan regulere opspændingen efter behov. Træet bindes mod en pæl, så det selv kan fæstne sig i jorden, når det vokser.

Anbefalet
Bauhaus 24,95 kr.

PLASTGARN GRØN 50 M - WEIBULLS

Plastgarn grøn 50 m - Weibulls 50 m plastgarn til opbinding af planter. Kan også anvendes til eksempelvis dekorationer. Produktinformation: Mål: 50 m (L) Materiale: plastgarn

Anbefalet
Bauhaus 24,95 kr.

NATURBAST 50 GRAM - WEIBULLS

Naturbast 50 gram egner sig perfekt til opbinding af planter og buketter. Et naturprodukt, der k an bruges som en del af en smuk dekoration til gaveindpakning.

Anbefalet
Bauhaus 24,95 kr.

Viser 7 ud af 7 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre