Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Havebassin

Mangler du materialer for at færdiggøre dit byggeprojekt? Så kan du finde et komplet sortiment af havebassin fra de mange byggemarkeder i Danmark. Her finder du de bedste priser og tilbud på havebassin fra de mest kendte mærker som er bedst i test og er testvindende. Prisbyg har samlet havebassin fra kvalitetssikrede byggemarkeder der er godkendt af vores dygtige specialister. Du vil altid finde gode priser på havebassin til alle behov. Find dine byggevarer på Prisbyg.dk så vælger du selv om du vil spare penge eller tid ved at handle hos vores onine eller fysiske byggecentre. Du finder et kæmpe udvalg af tilbehør som passer lige til dit renoveringsprojekt. Muligvis kan varerne her opfylde det som du står og mangler til din nye renovering. Som du kan se på Prisbyg.dk, er priserne svingende havebassin på op til 40-50% og du kan på Prisbyg.dk selv bestemme om det er tilgængelighed, pris eller leverandørtid, som skal bestemme hvor du køber havebassin.

Producenter
  • IBF (4)
  • Neptun (3)
  • Pond Team (88)
Forhandlere
  • Bauhaus (99)
  • Byghjemme.dk (4)
  • Frishop.dk (4)
Pris8,00 kr. - 27749,00 kr. 8,00 kr. 27 749,00 kr.
Nulstil filtre

103 Produkter

Havebassin IBF SPEJLBASSIN FIBERBETON ANTRACIT 140X180CM

Havebassin (spejlbassin) i unikt og innovativt design. Udformet i fiber-beton, som er et meget slidstærkt materiele med en tæt, flot struktur i overfladen. Spejlbassinet er vedligeholdelsesfrit og kræver ingen pumpe. Nemt at fylde og rengøre.

Anbefalet
Frishop.dk 12 449,00 kr.

Havebassin IBF SPEJLBASSIN FIBERBETON ANTRACIT 140X280CM

Spejlbassin i unikt og moderne design. Et spejlbassin er et af de mest effektfulde elementer til haven, som trækker himlen og lyset ned på jorden og spejler havens træer og blomster. Fremstillet i fiberbeton, som er et robust og slidstærkt materiale, der har en tæt smuk...

Anbefalet
Frishop.dk 16 699,00 kr.

Havebassin IBF SPEJLBASSIN FIBERBETON ANTRACIT 140X380CM

140×380 cm. Unikt og moderne design. Fiber-beton er et robust og slidstærkt materiale, der har en tæt smuk struktur i overfladen. Spejlbassinet er vedligeholdelsesfrit og kræver ingen pumpe. Bassinet er både nemt at fylde og rengøre.

Anbefalet
Frishop.dk 21 499,00 kr.

Havebassin IBF SPEJLBASSIN FIBERBETON ANTRACIT 140X480CM

140×480 cm.Unikt og moderne design. Fiber-beton er et robust og slidstærkt materiale, der har en tæt smuk struktur i overfladen. Spejlbassinet er vedligeholdelsesfrit og kræver ingen pumpe. Bassinet er både nemt at fylde og rengøre.

Anbefalet
Frishop.dk 27 749,00 kr.

TRÅDALGESTOP 1 KG - POND TEAM

1 kg. Trådalgestop fra Pond Team, der hjælper mod grønalger, trådalger og blå/grønne alger. Middlet er 100 % bioligisk og er ikke skadeligt overfor havedams øvrige plantevækst.

Anbefalet
Bauhaus 349,95 kr.

AQUALIGHT LED SPOT 1,6 W INKL. LYSSENSOR - POND TEAM

Aqualight fra Pond Team er en lille lampe, der er velegnet til indirekte belysning ved dit havearrangement. Lampen har en diameter på kun 13 mm og passer derfor ind de fleste steder samtidig med at den er let at skjule.

Anbefalet
Bauhaus 159,95 kr.

ÅKANDELER 10 LITER - POND TEAM

10 liter granuleret åkandeler fra Pond Team, der skire en effektiv vækst til alle Åkander og Lotus-blomster. Indeholder 100 % ishavsler.

Anbefalet
Bauhaus 69,95 kr.

STENFOLIE B: 100 CM PR. LØBENDE METER - UBBINK

Stenfolie b: 100 cm pr. løbende meter - Ubbink Dette klassiske , brede stenfolie er en flot og dekorativ løsning til dig, som ønsker en naturlig kantovergang til dit havebassin. Stenfoliets overflade består af et lag fint grus, som får foliet til at fremstå naturligt i miljøet...

Anbefalet
Bauhaus 419,95 kr.

GULDFISKERØR 100 CM - POND TEAM

Guldfiskerør 100 cm - Pond Team 100 cm højt fisketårn og en sokkel på 20 cm fra Pond Team, giver dig mulighed for at se dine fisk over vandoverfladen i din havedam. Vandet i tårnet bliver varmet op af solen, og bliver varmere end vandet nede i bassinet og...

Anbefalet
Bauhaus 599,95 kr.

FILTER/PUMPE COMBI CLEAR 1000 - POND TEAM

Med Pond Teams CombiClear 1000, får du et komplet filter med pumpe, UV filter og mekanisk/biologisk filter indbygget i én enhed. CombiClear er med sin lille størrelse perfekt til mindre havebassiner, vandtønder eller havearrangementer. Specifikationer: Maks. bassinstørrelse: 1000 liter UV-C: 9 watt PL-S Spænding: 230 V

Anbefalet
Bauhaus 849,95 kr.

Viser 10 ud af 103 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre