Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Stegetermometer

Mangler du det sidste for at gå i gang med dit projekt? Så kan du finde et generøst udvalg af stegetermometer fra de mange byggemarkeder i Danmark. Vi har stegetermometer fra de største producenter som giver dig mest for pengene og er testvindende. Prisbyg har samlet stegetermometer fra troværdige og gode forhandlere som alle har gennemgået en kvalitetssikring af Prisbyg’s specialister. Du vil altid finde gode priser på stegetermometer som passer til alle dine arbejdsopgaver. Find dine produkter på Prisbyg.dk så kan du selv vælge om du vil spare tid eller penge ved at handle hos vores onine eller fysiske byggecentre. Du finder et bredt sortiment af relaterede varer til dit renoveringsprojekt. Måske kan varerne her opfylde det som du står og mangler til dit istandsættelses projekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, er priserne svingende stegetermometer på op til 40-50% og du kan på Prisbyg.dk selv afgøre om det er tilgængelighed, pris eller leverandørtid, som skal bestemme hvor du køber stegetermometer.

Producenter
  • Charcoal Companion (1)
  • Cobb (1)
  • NSH (1)
  • Schou (1)
  • Weber (1)
Forhandlere
  • Bauhaus (4)
  • Multikøb.dk (1)
Pris70,00 kr. - 300,00 kr. 70,00 kr. 300,00 kr.
Nulstil filtre

5 Produkter

STEGETERMOMETER BBIQ MED APP - NSH

Elegant stegetermometer fra NSH, der både kan fungere som selvstændig enhed, eller i samarbejde med din iPhone, iPad eller Android telefon/tablet. Du skal blot downloade den tilhørende app og derfra koble din enhed til termometeret via Bluetooth. Du vil nu have mulighed for at følge...

Anbefalet
Bauhaus 299,95 kr.

TERMOMETER TIL BAGEKARTOFLER - CHARCOAL COMPANION

Dette smarte termometer fra Charcoal Companion gør det muligt for dig at styre temperaturen i dine bagekartofler med hårfin præcision. Så får du de perfekte bagekartofler fra grillen eller fra ovnen - hver gang.

Anbefalet
Bauhaus 70,00 kr.

TERMOMETER - COBB

Opnå den optimale tilberedningstid med et Cobb stegetermometer. Termometeret har en tabel hvorpå du kan aflæse den ideelle tilberedningstid for forskellige kødvarer.

Anbefalet
Bauhaus 89,95 kr.

WEBER STEGETERMOMETER DIGITALT TRÅDLØST

Weber Stegetermometer digitalt trådløst Digitalt stegetermometer i et nydeligt design, der måler kødets kernetemperatur, så du kan stegt dit kød til perfektion. Du har med stegetermometret mulighed for at indstille dine personlige favorit-temperaturer til forskelligt kød. Et must-have hvis du vil være helt...

Anbefalet
Bauhaus 299,95 kr.

Viser 5 ud af 5 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre