Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

S-formsten

Skal du renovere huset selv? Så kan du her finde et stort udvalg af s-formsten fra de mest anerkendte og troværdige byggemarkeder. Her finder du de bedste priser og tilbud på s-formsten fra de mest kendte mærker som giver dig mest for pengene og er testvindende. Prisbyg har samlet s-formsten fra troværdige og gode byggemarkeder der er godkendt af vores dygtige prisnørder. På Prisbyg finder du s-formsten som passer til alle dine arbejdsopgaver. Find dine artikler på Prisbyg.dk så vælger du selv om du vil spare penge eller tid ved enten at handle hos nogle af vores webbutikker eller byggemarkeder. Du finder et kæmpe sortiment af relaterede varer til dit byggeprojekt. Muligvis kan varerne her være det du har brug for til din nye renovering. Som du kan se på Prisbyg.dk, så varierer priserne s-formsten ofte mere end 40% og du kan på Prisbyg.dk selv bestemme om det er leverandørtid, tilgængelighed eller pris, som skal bestemme hvor du køber s-formsten.

Forhandlere
  • Byghjemme.dk (2)
  • FC Beton (11)
  • Frishop.dk (2)
Pris165,00 kr. - 11850,00 kr. 165,00 kr. 11 850,00 kr.
Nulstil filtre

13 Produkter

IBF SF-sten til håndlægning 6 cm tykkelse i sort

Har du brug for en virkelig robust belægningssten til et område med stor belastning, er den kendte IBF SF-Sten et rigtig fornuftigt valg.SF-Stenene fra IBF har været på markedet siden 1950'erne, og de er kendte for stabilitet, slidstyrke og et elastisk system, der 'låser' stenene...

Anbefalet
Frishop.dk 165,00 kr.

IBF SF-sten til håndlægning 8 cm tykkelse i sort

Er du på jagt efter en robust og holdbar belægningssten, der tåler stor belastning, er denne sorte SF-Sten fra IBF det helt rigtige valg.IBF SF-Stenene blev sendt på markedet i 1950'erne og er siden da blevet kendt for sin slidstyrke og belægningens evne til at forblive...

Anbefalet
Frishop.dk 190,00 kr.

10 cm tykke SF sten - grå

De 10 cm tykke SF sten er meget stærke belægningssten som kan bruges til anlæg af belægninger hvor der skal køre meget og tungt trafik.

Anbefalet
FC Beton 9 950,00 kr.

Grå S-formsten sidesten 10 cm tyk

Grå S-formsten sidesten 10 cm tyk anvendes normalt sammen med Grå S-formsten 10 cm tyk samt Grå S-formsten begynder/slut 10 cm tyk.

Anbefalet
FC Beton 690,00 kr.

Grå S-formsten sidesten 6 cm tyk

Grå S-formsten sidesten 6 cm tyk anvendes normalt sammen med Grå S-formsten 6 cm tyk samt Grå S-formsten begynder/slut 6 cm tyk.

Anbefalet
FC Beton 690,00 kr.

Grå SF begynder/slut 6 cm tyk

Ved anlæg af en indkørsel eller anden belægning med SF sten kan disse 6 cm tykke SF Begyndersten/slutsten benyttes til at afslutte belægningen med en lige kant.

Anbefalet
FC Beton 690,00 kr.

Viser 10 ud af 13 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre