Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Knækfliser

Skal du renovere huset selv? Så kan du her finde et stort udvalg af knækfliser fra forskellige forhandlere. Her har vi indhentet priser på knækfliser som kommer fra de anerkendte mærker som er bedst kvalitet og er kvalitetssikret. Prisbyg har samlet knækfliser fra online og fysiske byggecentre som alle har gennemgået en kvalitetssikring af Prisbyg’s tilbudsjægere. Du finder på Prisbyg, knækfliser der kan bruges til lige dine byggeprojekter. Find dine byggevarer på Prisbyg.dk så vælger du selv om du vil spare penge eller tid ved at handle hos vores onine eller fysiske byggecentre. Du finder et kæmpe sortiment af tilbehør som passer lige til dit renoveringsprojekt. Muligvis kan varerne her opfylde det som du står og mangler til dit gør-det-selv priojekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, er priserne svingende knækfliser på op til 40-50% og du kan på Prisbyg.dk selv afgøre om det er tilgængelighed, pris eller leverandørtid, som skal bestemme hvor du køber knækfliser.

Pris2300,00 kr. - 3495,00 kr. 2 300,00 kr. 3 495,00 kr.
Nulstil filtre

14 Produkter

Støttemur m. skiferpræg Sort / koksgrå 10x60x17,5

Støttemursten med skiferpræget overflade, hvilket giver et helt andet roligt udtryk til en støttemur end den normale rå betonoverflade. Levering af støttemursten kan ske på adresser i Jylland, på Fyn og Sjælland. Du kan også selv afhente hos FC Beton i Aalborg.

Anbefalet
FC Beton 3 495,00 kr.

Sort 30x12,5x18,6 Scan Støttemursten halve

Halve sorte Scan støttemursten benyttes i enderne af en støttemur. Levering af sort Scan støttemursten kan ske på adresser i Jylland, på Fyn og Sjælland. Du kan også selv afhente hos FC Beton i Aalborg.

Anbefalet
FC Beton 2 450,00 kr.

Støttemursten Sort / koksgrå Scan 30x25x18,6

Opbyg en sort støttemur af denne sorte Scan Støttemursten. Levering ved køb af sorte størremursten kan ske i Jylland, på Fyn og Sjælland. Du kan også selv afhente hos FC Beton i Aalborg.

Anbefalet
FC Beton 2 900,00 kr.

Viser 10 ud af 14 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre