Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Mosfri

Skal du i gang med et gør-det-selv projekt? Så kan du finde et generøst udvalg af mosfri fra de mest anerkendte og troværdige byggemarkeder. Vi har mosfri fra de største producenter som er bedst kvalitet og er kvalitetssikret. Prisbyg har samlet mosfri fra troværdige og gode webshops med byggematerialer der er godkendt af vores dygtige specialister. Du finder på Prisbyg, mosfri til alle behov. Find dine materialer på Prisbyg.dk så kan du selv vælge om du vil spare tid eller penge ved at handle hos vores online eller fysiske forhandlere. Du finder et bredt sortiment af relaterede varer til dit gør-det-selv projekt. Muligvis kan materialerne her opfylde det som du står og mangler til din nye renovering. Som du kan se på Prisbyg.dk, svinger priserne mosfri på op til 40-50% og du kan på Prisbyg.dk selv vælge om det er pris, tilgængelighed eller leverandørtid, som skal bestemme hvor du køber mosfri.

4 Produkter

Mosfri Bayer Granuleret TRIM mod mos

Granuleret mosmiddel der virker hurtigt og sikkert. Indeholder gødning, som giver -green up- effekt og styrker græsset efter mosset er væk.

Anbefalet
Bygxtra.dk 175,00 kr.

Mosfri Ecostyle Mosfri 1000ml konc

Bekæmper mos i græsplænen. Udvandes med vandkande med spredebom eller brusehoved. Mosset visner helt ned i rødderne efter få dage, så græsset igen kan brede sig. Svider ikke græsset.

Anbefalet
Homeshop.dk 99,95 kr.

MOSFJERNER/VERTIKALSKÆRER HVL-E 1200 31 - HURRICANE

Mosfjerner /Vertikalskærer HVL-E 1200 31 - Hurricane Smart mosfjerner /vertikalskærer der fjerner barkflis, strå og mos på græsplænen. Den har en 3-trins højdejustering og en 28 liters opsamler. Maskinen kan både anvendes som vertikalskærer og mosfjerner. Produktinformation: Arbejdsbredde: 31 cm Opsamler: 28 liter Motortype: Elektrisk Højdejustering: 3-trin...

Anbefalet
Bauhaus 899,95 kr.

VERTIKALSKÆRER HEV-E 1200-31 31 CM - HURRICANE

V ertikalskærer HEV-E 1200-31 31 cm - Hurricane Effektiv vertikalskærer som er velegnet til små til mellemstore plæner på maksimalt 300 m². Motoren har 1200 watt og maskinen er udstyret med 8 stk. dobbelte knive. Produktinformation: Effekt: 230 volt - 1200 watt Arbejdsbredde: 31 cm Højdereguleringer: 3 Knive: 8 dobbelte Motortype: elektrisk

Anbefalet
Bauhaus 599,95 kr.

Viser 4 ud af 4 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre