Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Klinger diverse

Mangler du det sidste for at gå i gang med dit projekt? Så kan du her finde et stort udvalg af klinger diverse fra de mest anerkendte og troværdige byggemarkeder. Vi har klinger diverse fra de anerkendte producenter som er bedst kvalitet og er kvalitetssikret. Prisbyg har samlet klinger diverse fra online og fysiske byggemarkeder som er blevet godkendt af Prisbyg´s specialister. Du finder på Prisbyg, klinger diverse der kan bruges til lige dine byggeprojekter. Find dine byggevarer på Prisbyg.dk så vælger du selv om du vil spare penge eller tid ved at handle hos vores webbutikker eller byggemarkeder. Du finder et kæmpe sortiment af øvrige varer til dit husprojekt. Måske kan byggevarerne her være lige det som du står og mangler til dit gør-det-selv priojekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, er priserne svingende klinger diverse på op til 40-50% og du kan på Prisbyg.dk selv bestemme om det er tilgængelighed, pris eller leverandørtid, som skal bestemme hvor du køber klinger diverse.

Forhandlere
  • Carl Ras (2)
  • Homeshop.dk (3)
  • Johannes Fog (1)
  • Proshop (1)
  • Texas.dk (12)
  • Wood-Online.dk (4)
Pris50,00 kr. - 789,00 kr. 50,00 kr. 789,00 kr.
Nulstil filtre

18 Produkter

Savblad BIM B:32 L:40 AIZ 32 B

Bosch Savblad til multicutter. Anvendelsesområder: Massivt træ. Krydsfiner. Laminerede plader. Konstruktionstræ . Plast og GFK/epoxy.

Anbefalet
Proshop 88,00 kr.

Savblad BIM B:28 L:50 AIZ 28 E

Bosch Savblad til multicutter. Anvendelsesområder: Træ. Krydsfiner. Laminerede plader. Træ med søm. Aluminium. Plast og GFK/epoxy.

Anbefalet
Carl Ras 85,00 kr.

Viser 10 ud af 18 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre