Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Kopstålbørste

Mangler du materialer for at færdiggøre dit byggeprojekt? Så kan du finde et komplet sortiment af kopstålbørste fra forskellige forhandlere. Her finder du de bedste priser og tilbud på kopstålbørste fra de største producenter som giver dig mest for pengene og er billigst. Prisbyg har samlet kopstålbørste fra kvalitetssikrede byggemarkeder der er godkendt af vores dygtige specialister. Du vil altid finde gode priser på kopstålbørste der kan bruges til lige dine byggeprojekter. Find dine produkter på Prisbyg.dk så kan du selv vælge om du vil spare tid eller penge ved at handle hos vores fysiske eller online byggemarkeder. Du finder et stort udvalg af øvrige varer som kan bruges til dit byggeprojekt. Måske kan byggevarerne her være det som du står og mangler til dit istandsættelses projekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, så varierer priserne kopstålbørste på op til 40-50% og du kan på Prisbyg.dk selv afgøre om det er leverandørtid, tilgængelighed eller pris, som skal bestemme hvor du køber kopstålbørste.

3 Produkter

Kopstålbørste Bosch 25mm

Velegnet til fjernelse af grater, rust, slagger, glødeskal, overskudsgummi, forbrændingsrester og andre urenheder på svært tilgængelige steder og indvendige flader. Ideel til oprivning, afgratning, lakfjernelse, rensning for slagger, rensning for slagger, fjernelse af glødestål, mattering og rengøring.

Anbefalet
10-4 Byggecenter 43,00 kr.

Kopstålbørste Bosch M/GEVIND 75MM FLETTET TRÅD

velegnet til krævende rengøringsarbejde på glatte flader såsom fjernelse af tykke rustlag eller undervognsbeskyttelse, afslibning af lak eller maling på metal, rengørig af svejsesøm (i stål). Passer til ligesliber GGS 6 S professional og alle vinkelslibere.

Anbefalet
Homeshop.dk 135,00 kr.

Kopstålbørste Bosch Ø65/BØLGE

Velegnet til krævende rengøringsarbejde på glatte flader såsom fjernelse af tykke rustlag ekker undervognsbeskyttelse, afslibning af lak eller maling på metal, rengøring af svejsesøm (i stål)

Anbefalet
Homeshop.dk 141,00 kr.

Viser 3 ud af 3 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre