Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Svejsehjelme

Skal du renovere huset selv? Så kan du finde et komplet sortiment af svejsehjelme fra de billigste forhandlere. Vi har svejsehjelme fra de anerkendte producenter som de professionelle bruger og er billigst. Prisbyg har samlet svejsehjelme fra kvalitetssikrede byggecentre der er godkendt af vores dygtige prisnørder. På Prisbyg finder du svejsehjelme der kan bruges til lige dine byggeprojekter. Find dine produkter på Prisbyg.dk så vælger du selv om du vil spare penge eller tid ved enten at handle hos nogle af vores webbutikker eller byggemarkeder. Du finder et kæmpe udvalg af relaterede varer til dit renoveringsprojekt. Måske kan materialerne i kategorien opfylde det du har brug for til dit gør-det-selv byggepriojekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, er priserne svingende svejsehjelme på omkring 50% og du kan på Prisbyg.dk selv afgøre om det er leverandørtid, tilgængelighed eller pris, som skal bestemme hvor du køber svejsehjelme.

Producenter
  • AGA (1)
  • Esab (6)
  • Hero (1)
  • J.B Olsen (7)
  • Telwin (3)
Forhandlere
  • Carl Ras (4)
  • ELVVS.dk (3)
  • Multikøb.dk (12)
  • Optimera.dk (5)
Pris13,00 kr. - 3084,00 kr. 13,00 kr. 3 084,00 kr.
Nulstil filtre

18 Produkter

Filterenhed Esab Eco air

Esab Eco Air. Turbodrevet filterende åndedrætsværn. Beskytter mod svejserøg og støv. Nem at anvende og giver et stabilt luftflow på 170 liter pr. min. Alarmtone, ved tilstoppet filter eller lavt batteriniveau. Batteriniveau kan følges på displayet. 8-timers Ni-Mh batteri. Leveres komplet med motorenhed, luftslange med cover,...

Anbefalet
Carl Ras 3 083,75 kr.

Svejseskærm Esab Globe-Arc

Esab svejseskærm. Globe-Arc et unikt design indenfor "Flip Front" svejse og slibehjelme. Visieret giver effketiv beskyttelse mod UV og IR stråling, både når det er oppe og nede. Hjelmen er udstyret med et stærkt og komfortabelt hovedtøj.

Anbefalet
Carl Ras 725,00 kr.

Viser 10 ud af 18 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre