Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Svejser & tilbehør

Mangler du materialer for at færdiggøre dit byggeprojekt? Så kan du finde et komplet sortiment af svejser & tilbehør fra mange af de mest pålidelige og billige byggecentre. Her har vi indhentet priser på svejser & tilbehør fra de anerkendte producenter som giver dig mest for pengene og er billigst. Prisbyg har samlet svejser & tilbehør fra online og fysiske online byggemarkeder som er blevet godkendt af Prisbyg´s eksperter. På Prisbyg finder du svejser & tilbehør som passer til alle dine arbejdsopgaver. Find dine materialer på Prisbyg.dk så kan du selv vælge om du vil spare tid eller penge ved enten at handle hos nogle af vores webbutikker eller byggemarkeder. Du finder et kæmpe udvalg af relaterede varer til dit gør-det-selv projekt. Muligvis kan materialerne i kategorien opfylde det du har brug for til dit istandsættelses projekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, er priserne svingende svejser & tilbehør ofte mere end 40% og du kan på Prisbyg.dk selv beslutte om det er pris, tilgængelighed eller leverandørtid, som skal bestemme hvor du køber svejser & tilbehør.

161 Produkter

Universaltang Scangrip 5 0-30

Lakeret stål. Med bevægelige tryksko, der fordeler spænde- trykket på flere punkter. Overflødiggør dermed ofte yderligere fastspænding af emnet. Selvlåsende med trykudløser. Velegnet til pladearbejde.

Anbefalet
Carl Ras 272,50 kr.

Universaltang Scangrip 4 0-30

Lakeret stål. De buede kæber og hærdede tænder giver et godt greb om specielt runde emner. Selvlåsende med trykudløser.

Anbefalet
Carl Ras 272,50 kr.

Universaltang Scangrip 6 0-80

Lakeret stål. De smalle kæber gør det muligt at spænde på meget små eller snævre områder. Selvlåsende med trykudløser. Specielt egnet til svejsning. tina

Anbefalet
Carl Ras 302,50 kr.
Viser 10 ud af 161 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre