Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

LK Fuga Lampeudtag

Mangler du materialer for at færdiggøre dit byggeprojekt? Så kan du her finde et stort udvalg af lk fuga lampeudtag fra forskellige forhandlere. Her har vi indhentet priser på lk fuga lampeudtag fra de største producenter som er bedst kvalitet og er testvindende. Prisbyg har samlet lk fuga lampeudtag fra online og fysiske byggemarkeder som er blevet godkendt af Prisbyg´s fagfolk. Du finder på Prisbyg, lk fuga lampeudtag til alle behov. Find dine produkter på Prisbyg.dk så kan du selv vælge om du vil spare tid eller penge ved enten at handle hos nogle af vores online eller fysiske forhandlere. Du finder et kæmpe udvalg af relaterede produkter du mangler til dit byggeprojekt. Måske kan byggevarerne her være lige det du har brug for til dit gør-det-selv byggepriojekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, så varierer priserne lk fuga lampeudtag ofte mere end 30% og du kan på Prisbyg.dk selv bestemme om det er tilgængelighed, pris eller leverandørtid, som skal bestemme hvor du køber lk fuga lampeudtag.

Producenter
  • LK (3)
  • Lauritz Knudsen (2)
Forhandlere
  • ELVVS.dk (1)
  • Multikøb.dk (5)
Pris60,00 kr. - 119,00 kr. 60,00 kr. 119,00 kr.
Nulstil filtre

5 Produkter

FUGA LAMPEUDTAG 50X50 LYSEGRÅ

Har tilslutningsklemmer for fase, nul mellemledning og jordledning. Opbygges af indsats med afdækning og FUGA ramme, som bestilles særskilt.

Anbefalet
ELVVS.dk 60,00 kr.

FUGA LAMPEUDTAG 50X50 KOKSGRÅ

Har tilslutningsklemmer for fase, nul mellemledning og jordledning. Opbygges af indsats med afdækning og FUGA ramme, som bestilles særskilt.

Anbefalet
Multikøb.dk 119,00 kr.

Viser 5 ud af 5 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre