Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Forlængerled

Mangler du materialer for at færdiggøre dit byggeprojekt? Så kan du her finde et stort udvalg af forlængerled fra mange af de mest pålidelige og billige byggecentre. Her har vi indhentet priser på forlængerled fra de mest kendte mærker som de professionelle bruger og er testvindende. Prisbyg har samlet forlængerled fra kvalitetssikrede webshops med byggematerialer der er godkendt af vores dygtige fagfolk. Du finder på Prisbyg, forlængerled der kan bruges til lige dine byggeprojekter. Find dine artikler på Prisbyg.dk så kan du selv vælge om du vil spare tid eller penge ved enten at handle hos nogle af vores online eller fysiske forhandlere. Du finder et stort udvalg af tilbehør du mangler til dit gør-det-selv projekt. Muligvis kan produkterne hos os være det du har brug for til dit næste byggeprojekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, er priserne svingende forlængerled på omkring 50% og du kan på Prisbyg.dk selv vælge om det er pris, tilgængelighed eller leverandørtid, som skal bestemme hvor du køber forlængerled.

Producenter
  • Andet (5)
  • Jo-el (8)
Forhandlere
  • 10-4 Byggecenter (6)
  • Byghjemme.dk (6)
  • Bygxtra.dk (6)
  • Frishop.dk (6)
  • Johannes Fog (4)
  • Multikøb.dk (7)
  • VVSGiganten.dk (3)
  • Wattoo.dk (2)
Pris10,00 kr. - 95,00 kr. 10,00 kr. 95,00 kr.
Nulstil filtre

15 Produkter

Forlængerled Jo-el Hunstik 250V rund u/jord

Hunstik 250V. rund, uden jord, brudsikker (10 styk). Anvendes til montage på ledning og kabler. Oftest til brug på kabelsæt og forlængerledninger. Passer til runde og flade hanstik.

Anbefalet
Frishop.dk 20,00 kr.

Forlængerled Jo-el 780148

Hunstik 250V. rund, med jord, brudsikker. Anvendes til montage på ledning og kabler. Oftest til brug på kabelsæt og forlængerledninger, der anvendes udendørs på f.eks. byggeplads. Passer til runde og flade hanstik.

Anbefalet
10-4 Byggecenter 39,95 kr.

Forlængerled Jo-el RUND U/JORD grøn

Hunstik 250V. rund, uden jord, brudsikker. Anvendes til montage på ledninger og kabler. Oftest til brug på kabelsæt og forlængerledninger. Passer til runde og flade hanstik.

Anbefalet
Frishop.dk 10,00 kr.

Viser 10 ud af 15 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre