Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Installationsmateriel

Skal du i gang med et gør-det-selv projekt? Så kan du finde et generøst udvalg af installationsmateriel fra forskellige forhandlere. Her har vi indhentet priser på installationsmateriel fra de største producenter som er bedst i test og er kvalitetssikret. Prisbyg har samlet installationsmateriel fra online og fysiske forhandlere der er godkendt af vores dygtige specialister. Du vil altid finde gode priser på installationsmateriel der kan bruges til lige dine byggeprojekter. Find dine materialer på Prisbyg.dk så kan du selv vælge om du vil spare tid eller penge ved at handle hos vores webbutikker eller byggemarkeder. Du finder et bredt sortiment af relaterede produkter som passer lige til dit byggeprojekt. Muligvis kan byggevarerne her opfylde det som du står og mangler til dit gør-det-selv byggepriojekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, er priserne svingende installationsmateriel på op til 45-60% og du kan på Prisbyg.dk selv bestemme om det er tilgængelighed, pris eller leverandørtid, som skal bestemme hvor du køber installationsmateriel.

501 Produkter

Indmuringsdåse Jo-el F/2 AFBRYDER

Indmuringsdåse til to afbryder. Til indmuring i vægge af mursten, gasbeton m.v. Kan bruges i forbindelse med alle rammer, kan sammenbygges såvel lodret som vandret med andre indmuringsdåser. Må kun installeres af en autoriseret elinstallatør

Anbefalet
Frishop.dk 18,90 kr.

Bærejern Jo-el til loftdåsen 80 mm

Bærejern for loftdåse. Anvendes til at montere på dåsen til 80 mm lampeudtag, for at kunne afstemme højden hvor den bygges ind.

Anbefalet
Frishop.dk 13,90 kr.
Viser 10 ud af 501 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre