Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Baldakin

Mangler du det sidste for at gå i gang med dit projekt? Så kan du finde et generøst udvalg af baldakin fra forskellige forhandlere. Her har vi indhentet priser på baldakin fra de mest kendte mærker som giver dig mest for pengene og er testvindende. Prisbyg har samlet baldakin fra troværdige og gode online byggemarkeder som er blevet godkendt af Prisbyg´s eksperter. Du finder på Prisbyg, baldakin til alle behov. Find dine artikler på Prisbyg.dk så vælger du selv om du vil spare penge eller tid ved at handle hos vores webbutikker eller byggemarkeder. Du finder et kæmpe sortiment af øvrige varer som kan bruges til dit gør-det-selv projekt. Måske kan byggevarerne her opfylde det som du står og mangler til dit gør-det-selv byggepriojekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, svinger priserne baldakin på op til 45-60% og du kan på Prisbyg.dk selv vælge om det er tilgængelighed, pris eller leverandørtid, som skal bestemme hvor du køber baldakin.

2 Produkter

Baldakin - DybergLarsen ROSETTA BALDAKIN Ø10CM

Passer til alle pendler Rosetten er designet, så den laver en pæn afslutning op mod loftet. Den monteres uden brug af værktøj. Desuden er rosetten designet, så den kan anvendes op mod et skråloft og løser derfor problemet med afslutningen på disse lofter. Den inderste...

Anbefalet
Homeshop.dk 99,00 kr.

Baldakin Jo-el SELVBÆRENDE HVID

Baldakin selvbærende. Fremstillet i antistatisk plastic. Til montage på lampeledning for afdækning af ledningssamling ved loft.

Anbefalet
10-4 Byggecenter 27,95 kr.

Viser 2 ud af 2 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre