Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Antennestik

Mangler du materialer for at færdiggøre dit byggeprojekt? Så kan du finde et komplet sortiment af antennestik fra de mange byggemarkeder i Danmark. Her har vi indhentet priser på antennestik fra de mest kendte mærker som de professionelle bruger og er billigst. Prisbyg har samlet antennestik fra online og fysiske online byggemarkeder som alle har gennemgået en kvalitetssikring af Prisbyg’s eksperter. På Prisbyg finder du antennestik til alle behov. Find dine artikler på Prisbyg.dk så vælger du selv om du vil spare penge eller tid ved at handle hos vores onine eller fysiske byggecentre. Du finder et kæmpe sortiment af relaterede produkter som kan bruges til dit byggeprojekt. Muligvis kan byggematerialerne her opfylde det som du står og mangler til dit næste byggeprojekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, så varierer priserne antennestik på op til 45-60% og du kan på Prisbyg.dk selv vælge om det er leverandørtid, tilgængelighed eller pris, som skal bestemme hvor du køber antennestik.

Forhandlere
  • 10-4 Byggecenter (5)
  • Byghjemme.dk (4)
  • Bygxtra.dk (6)
  • Frishop.dk (4)
  • Johannes Fog (3)
Pris5,00 kr. - 41,00 kr. 5,00 kr. 41,00 kr.
Nulstil filtre

6 Produkter

Antennestik Jo-el adapter F-STcoax

Brug F-stikket til coax antennestik HUN adapter til montering på et antennekabel med F-stik. Dermed kan du tilslutte højkvalitets F-stikket antennekabel til f.eks TV/radio/HD-optager/væg-udtag selvom der ikke er F-stik i apparatet.

Anbefalet
Byghjemme.dk 40,90 kr.

Antennestik Jo-el 7MM KABEL 2 STK

Antenne hanstik (F-stik) for antennekabel Ø7mm 75 Ohm 2 styk. Monteres på antennekabel/satellitkabel for påskruning på antenneudtag.

Anbefalet
10-4 Byggecenter 37,50 kr.

Viser 6 ud af 6 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre