Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Antennesløjfe

Mangler du det sidste for at gå i gang med dit projekt? Så kan du her finde et stort udvalg af antennesløjfe fra forskellige forhandlere. Vi har antennesløjfe som kommer fra de anerkendte mærker som er bedst i test og er billigst. Prisbyg har samlet antennesløjfe fra online og fysiske byggemarkeder der er godkendt af vores dygtige eksperter. På Prisbyg finder du antennesløjfe som passer til alle dine arbejdsopgaver. Find dine byggevarer på Prisbyg.dk så kan du selv vælge om du vil spare tid eller penge ved at handle hos vores webbutikker eller byggemarkeder. Du finder et stort udvalg af øvrige varer til dit renoveringsprojekt. Måske kan byggevarerne her være lige det som du står og mangler til din nye renovering. Som du kan se på Prisbyg.dk, svinger priserne antennesløjfe ofte mere end 40% og du kan på Prisbyg.dk selv vælge om det er pris, tilgængelighed eller leverandørtid, som skal bestemme hvor du køber antennesløjfe.

2 Produkter

Antennesløjfe Fuga 2 udtag TV/Radio HVID 720678

Antennesløjfedåse Fuga 2 udtag TV/Radio. Anvendes til enkelt og fællesantenneanlæg, som forsyner mere end en bolig/adresse og som kræver godkendelse fra Telestyrelsen. Anvendes i stikledningssystemer med max. 3 udtag pr. streng, og max. 15 meter mellem hvert udtag. Sidste udtag på strengen skal være en...

Anbefalet
Bygxtra.dk 179,00 kr.

Antennesløjfe Fuga 2 udtag TV/Radio HVID 720679

Antenneslutdåse Fuga 2 udtag TV/Radio. Anvendes til enkelt og fællesantenneanlæg som forsyner mere end en bolig/adresse. Kan anvendes som slutdåse sammen med sløjfedåse (JO-EL nr 720678) inden for samme bolig/adresse.

Anbefalet
Bygxtra.dk 119,00 kr.

Viser 2 ud af 2 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre