Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Antennekabel

Mangler du det sidste for at gå i gang med dit projekt? Så kan du finde et generøst udvalg af antennekabel fra de mange byggemarkeder i Danmark. Her finder du de bedste priser og tilbud på antennekabel fra de største producenter som er bedst kvalitet og er testvindende. Prisbyg har samlet antennekabel fra troværdige og gode webshops med byggematerialer der er godkendt af vores dygtige specialister. Du vil altid finde gode priser på antennekabel der kan bruges til lige dine byggeprojekter. Find dine produkter på Prisbyg.dk så kan du selv vælge om du vil spare tid eller penge ved enten at handle hos nogle af vores onine eller fysiske byggecentre. Du finder et kæmpe sortiment af øvrige varer du mangler til dit gør-det-selv projekt. Muligvis kan varerne her være det som du står og mangler til dit gør-det-selv byggepriojekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, så varierer priserne antennekabel på omkring 50% og du kan på Prisbyg.dk selv vælge om det er tilgængelighed, pris eller leverandørtid, som skal bestemme hvor du køber antennekabel.

Forhandlere
  • 10-4 Byggecenter (4)
  • Byghjemme.dk (5)
  • Bygxtra.dk (9)
  • Frishop.dk (5)
  • Johannes Fog (4)
Pris6,00 kr. - 149,00 kr. 6,00 kr. 149,00 kr.
Nulstil filtre

10 Produkter

Antennekabel Jo-el 721687

Antennekabel med høj skærmdæmpning >85dB. Meget lav signaldæmpning og halogenfrit. Godkendt af bl.a. YouSee og Stofa til kabel tv-anlæg. Anvendelse: Ideel til TV- og radioantenner (analog og digital) samt satellit. Kan anvendes både indendørs og udendørs (ikke nedgravning). Anvendes F-konnektorer med...

Anbefalet
Frishop.dk 50,00 kr.

Antennekabel Jo-el 721733

Antennekabel med han- og hunstik i hvid. Anvendelse: Monteres mellem TV og video eller mellem antenneudtag og TV.

Anbefalet
Byghjemme.dk 101,00 kr.

Antennekabel Jo-el 7 mm 75 ohm hvid

JO-EL antennekabel 6,6 millimeter, 75 ohm. Kablet anvendes som tilslutningsledning mellem antenne og TV samt til udvidelse af den eksisterende installation.

Anbefalet
Bygxtra.dk 6,95 kr.

Antennekabel Jo-el 721699

High Speed HDMI 1,4 kabel med ethernet. Understøtter 3D og FULL HD. Understøtter de fleste lydformater og har Audio Return Channel. Anvendelse: Overfører digitalt signal mellem 2 HDMI kompatible enheder.

Anbefalet
Byghjemme.dk 125,00 kr.

Viser 10 ud af 10 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre